Karşılaştırma Xperia Z1 mi 32GB LG G2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z1 mi 32GB LG G2 mi?
Sizce hangisi arkadaslar ikiside guzel cihazlardan fiyat konusunda 32 GB g2 biraz pahali oldugundan hemen hemen xperia z1 ile ayni denebilir kamera,performans,stabilite,günlük kullanim açisindan hangisi ise yarar?

Invoke

Invoke

Üye
Z1 alana kadar Z2 de alırsın.

G2 daha uygun.

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
0MG90

0MG90

Üye
Z1 i sıfır alacaksan az ekle Z2 al valla.

KayraBey

KayraBey

Üye
G2

NEXUS

NEXUS

Üye
Biraz Bekleyip Biraz Eklersen Z2 Alabilirsin ama beklemem , para ekleyemem diyorsan G2 :)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
abi z1 ucuza buldum ondan diyorum yoksa gözüm z2 de :)
neyse şimdi ben şu mantıkla gittim seneye sanırım 64 bit cihazlar gelicek ve onlarda Performansta düşme sorunu kalkcak diye biliyorum bu kesin doğru değilmi ?
z1 i elimde inceledim ama fazla sürmedi 3-4 dk kameraya baktım şarjı bitiyormus misafirindi şarja taktı neyse g2 ise yakınlarımda çok fazla var.Sürekli inceledim çekimlerde yaptım falan herşey hoş güzel ekranın sağ üstünde yanık gibi bi sararma var G2 de bu oluyormuş servis ücretsiz cihaz yada ekran değişimi yapıyormuş bu G2 nin bazılarındamı oluyor yoksa tüm g2 lerde mümkünmü buda önemli benim için ?

Invoke

Invoke

Üye
Kısmet kardeş. Her an G2'nin başına gelebilir, gelmeyebilir de.

0MG90

0MG90

Üye
G2 al o zaman :D

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hepinize G3 geliş tarihi hakkında bi tahmin yada bilginiz varsa ?

Invoke

Invoke

Üye
1 aya bulursun rahat.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lg G3 25 Haziran civarında gelecek.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
fk555897

fk555897

Üye
Bence Z1 daha iyi. Donanım olarak neredeyse eşitler.

0MG90

0MG90

Üye
G3'e vereceğin parayı M8 veya Z2'ye ver.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
messevim

messevim

Üye
G3 al keyfine bak. Haziran sonuna kadar bekleyemyorum diyorsan da G2 al. Ekran sararmasi tüm G2 ler de olacak diye birsey you. 7 Aydır kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadm.

Ama sanırım Z1 in kamerası 1 tık önde G2 ye oranla.

bulentercan

Üye
Z1

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
g2 16 gb al hem paran cebinde kalsın hemde performas tasarım olarak daha güzel sony tasarımı berbat bence(sadece arka tasarımı çok güzel lg g3 önü ile sony arkası olsa çok muhteşem olurda işte)