hayırlı olsu ozman :tşk:
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Elbette Takdir alıyorum. Sadece matematik 4 gerisi 5 Genişletmek için tıkla ... Hoca haklı o kadar taktir alıyon daha ne notu verecek
mürteza16' Alıntı: Elbette Takdir alıyorum. Sadece matematik 4 gerisi 5 Genişletmek için tıkla ... Hoca haklı o kadar taktir alıyon daha ne notu verecek
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Hoca haklı o kadar taktir alıyon daha ne notu verecek Genişletmek için tıkla ... Notumu 100'den 70'e düşürdü. 5 gelmesin diye .
The Nightmare' Alıntı: Hoca haklı o kadar taktir alıyon daha ne notu verecek Genişletmek için tıkla ... Notumu 100'den 70'e düşürdü. 5 gelmesin diye .
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Notumu 100'den 70'e düşürdü. 5 gelmesin diye . Genişletmek için tıkla ... 100mü ben 100 görmeyeli yıllar oluyo
mürteza16' Alıntı: Notumu 100'den 70'e düşürdü. 5 gelmesin diye . Genişletmek için tıkla ... 100mü ben 100 görmeyeli yıllar oluyo
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: 100mü ben 100 görmeyeli yıllar oluyo Genişletmek için tıkla ... En son ne zaman gördün?
The Nightmare' Alıntı: 100mü ben 100 görmeyeli yıllar oluyo Genişletmek için tıkla ... En son ne zaman gördün?
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: Toplanın kavgaya gidioz. Genişletmek için tıkla ... arabasının camına yumurta fırlatalım
mürteza16' Alıntı: Toplanın kavgaya gidioz. Genişletmek için tıkla ... arabasının camına yumurta fırlatalım
mürteza16 Üye Anil-D' Alıntı: benım tel cabuk dolmuyor neden olabilir arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Batarya kalibresi yap. Aslında işlemci yüksek olduğu için çabuk dolmuyor.
Anil-D' Alıntı: benım tel cabuk dolmuyor neden olabilir arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Batarya kalibresi yap. Aslında işlemci yüksek olduğu için çabuk dolmuyor.