Enpatsu Shakugan
Üye
Ne alakası var yalayalım mı?
sende taktın yaşa![]()

Ne alakası var yalayalım mı?
sende taktın yaşa![]()

Abim benden 2,5 yaş büyük.abin kaç yaşında çok kızar mı görürse
![]()
2'de bırak demişti. Görürse çok kızar. 
Evetlayalım mı?

yarım Saat Geçmiş...Abim benden 2,5 yaş büyük.2'de bırak demişti. Görürse çok kızar.
![]()

Saati 2 saat geriye al uyanırsa sıkınti olmaz zaten uyku sersemi anlamazAbim benden 2,5 yaş büyük.2'de bırak demişti. Görürse çok kızar.
![]()

yuh be mesajım 3000 olmuş![]()
:aklına gelen şeytanlığa bakSaati 2 saat geriye al uyanırsa sıkınti olmaz zaten uyku sersemi anlamaz![]()

Beyin BedavaSaati 2 saat geriye al uyanırsa sıkınti olmaz zaten uyku sersemi anlamaz![]()

Uyuyo şuanda sıkıntı yokSaati 2 saat geriye al uyanırsa sıkınti olmaz zaten uyku sersemi anlamaz![]()
Bu mesajları görmesin yeter 
bir kere abim uyuyordu bende bilgisayarını aldım gizlice sonra uyandı bağırdı bende ona bağırdım sonuç daha küçüktüm ben haklı çıktımUyuyo şuanda sıkıntı yokBu mesajları görmesin yeter
![]()

Geçmişi silUyuyo şuanda sıkıntı yokBu mesajları görmesin yeter
![]()

Forumu sık takip ediyorsa sıkınti varUyuyo şuanda sıkıntı yokBu mesajları görmesin yeter
![]()

Şuan uyanırsa ben haksız olurum orası kesinbir kere abim uyuyordu bende bilgisayarını aldım gizlice sonra uyandı bağırdı bende ona bağırdım sonuç daha küçüktüm ben haklı çıktım![]()
![]()
.
Maxicepe üyeGeçmişi sil :kiro:
Buraya bakmasın yeterForumu sık takip ediyorsa sıkınti var![]()

şmdi aynı şey benim içinde geçerliŞuan uyanırsa ben haksız olurum orası kesin.
, o zamanlar daha küçüktüm
maxicebe üyeyse burayı kesin biliyordur geçmiş olsunŞuan uyanırsa ben haksız olurum orası kesin.
Maxicepe üye
Buraya bakmasın yeter![]()

Şimdi ondan küçük olsak bile fayda etmezşmdi aynı şey benim içinde geçerli, o zamanlar daha küçüktüm
![]()
Sağolşmdi aynı şey benim içinde geçerli, o zamanlar daha küçüktüm
maxicebe üyeyse burayı kesin biliyordur geçmiş olsun![]()

Şimdi ondan küçük olsak bile fayda etmez
Sağol![]()