Otg destegi de var bildiğim kadariyla
Siz bilirsinizAma yanımda kablo ve USB bellek taşımam gerek hocam.Bana kullanışsız geliyor.
adam 900 tl verebilirim demiş 1.429,00 TL değilLG G2 32 gb hiç düşünme al![]()

UMİ X3 MTK Octa core 1.7 ghz işlemci 2-3 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera android 4.4.2 4g lte fu ll hd 1080 p ekran 5.5 inç ve 3150 mAh pil
ve 267 USDLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerçekten huawei honor 3x süper tel türkiyede neden yokUMİ X3 MTK Octa core 1.7 ghz işlemci 2-3 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera android 4.4.2 4g lte fu ll hd 1080 p ekran 5.5 inç ve 3150 mAh pil
ve 267 USDLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

adam 900 tl verebilirim demiş 1.429,00 TL değil![]()
adam 2.el alabilirim dedi üst mesaja bak arkadaşım 
yukarıda mesajı okumadın dmi hemen cevap yazdınadam 2.el alabilirim dedi üst mesaja bak arkadaşım
![]()
Bu fiyata s4 bulursun. Biraz araştır. Hatta forumda satan bir arkadaş var.Herkese iyi akşamlar.Öncelikle arkadaşlar bundan 1- 2 hafta öncesine kadar NOKIA N8 kullanıcısıydım.Onu kardeşime verdim ve ondaki Samsung Galaxy Trend i aldım.Trend hiç hoşuma gitmedi ve değiştirme kararı aldım.Araştırdım ama bulamadım bir türlü istediğim telefonu ve sizin değerli görüşlerinizi almak istedim.Öncelikle ilk aklımdan geçen model GM Discovery iydi ama internette okuduğum bazı yorumlardan dolayı vazgeçtim.
Istediğim özellikler;
#Akıcı bir arayüz
#Iyi bir batarya süresi (en az bir buçuk gün)
#EDGE bağlantı hızı (ınternet benim için en önemli detaylardan)
#En az 1 GB RAM
#Ses kalitesi
#Çok üst düzey olmasada iyi bir işlemci
Sizden isteğim bana 900 TL ye kadar bu özellikleri içeren veya bu özelliklere yakın bir telefon önermeniz.Yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.
2. El bulursan lg g2 en iyisi kardeşim o fiyata
Bu fiyata s4 bulursun. Biraz araştır. Hatta forumda satan bir arkadaş var.
Bende lg g2 var hocam 16 gbhocam sizde lg nin hangi modeli var?
Eyvallah hocam ama samsung asla düşünmüyorum.