Telefon Tavsiyesi 900 TL ye kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
LG G2 32 gb hiç düşünme al ;)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Invoke

Invoke

Üye
G2 alabilirsin madem. Şarj normalde 3gün gitmez. Telefonu kullanmazsa 3g kapalıysa, parlaklık düşükse gider.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lg G2 :good:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
UMİ X3 MTK Octa core 1.7 ghz işlemci 2-3 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera android 4.4.2 4g lte full hd 1080 p ekran 5.5 inç ve 3150 mAh pil
ve 267 USD
UMİ X3 MTK Octa core 1.7 ghz işlemci 2-3 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera android 4.4.2 4g lte fu ll hd 1080 p ekran 5.5 inç ve 3150 mAh pil
ve 267 USD

Önemli eklenti
bu cihaz ali express adlı siteden çinden kargo ile gelecektir gümrükte kalma gibi sorunlar olabilir ama bu fiyata bu cihazdan daha iyi bir telefon yok diyebilirim
2. not eğer sorunsuz elinize geçse bile başka bir telefonun IMEI sini port etmelisiniz bu da yasal değil

Emre

Üye
UMİ X3 MTK Octa core 1.7 ghz işlemci 2-3 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera android 4.4.2 4g lte fu ll hd 1080 p ekran 5.5 inç ve 3150 mAh pil
ve 267 USD
gerçekten huawei honor 3x süper tel türkiyede neden yok :ah

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
0MG90

0MG90

Üye
900 liraya kadar demişsin bende Moto G önerdim ama alabiliyorsan G2 al tabi. Daha iyi ona göre.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Bence bekleyip Xiaomi MI3 al, Türkiye pazarına gireceğini açıklamıştı fiyatı bayağı düşük olacakmış 900 tl filan

NEXUS

NEXUS

Üye
lg g2 alabilirsen onu al :)

94mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler arkadaşlar G2 almaya karar verdim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Herkese iyi akşamlar.Öncelikle arkadaşlar bundan 1- 2 hafta öncesine kadar NOKIA N8 kullanıcısıydım.Onu kardeşime verdim ve ondaki Samsung Galaxy Trend i aldım.Trend hiç hoşuma gitmedi ve değiştirme kararı aldım.Araştırdım ama bulamadım bir türlü istediğim telefonu ve sizin değerli görüşlerinizi almak istedim.Öncelikle ilk aklımdan geçen model GM Discovery iydi ama internette okuduğum bazı yorumlardan dolayı vazgeçtim.

Istediğim özellikler;
#Akıcı bir arayüz
#Iyi bir batarya süresi (en az bir buçuk gün)
#EDGE bağlantı hızı (ınternet benim için en önemli detaylardan)
#En az 1 GB RAM
#Ses kalitesi
#Çok üst düzey olmasada iyi bir işlemci

Sizden isteğim bana 900 TL ye kadar bu özellikleri içeren veya bu özelliklere yakın bir telefon önermeniz.Yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.
Bu fiyata s4 bulursun. Biraz araştır. Hatta forumda satan bir arkadaş var.

sasua42

sasua42

Üye
2. El bulursan lg g2 en iyisi kardeşim o fiyata

Takipçi Satın Al

Üst Alt