Savaş Uçakları Hastane Bombaladı

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Savaş Uçakları Hastane Bombaladı
Muhalif yapılanmalardan sorumlu Suriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada, rejime bağlı savaş uçağının, Suriye'nin Türkiye sınrında yer alan İdlib kentindeki Bab Hava sınır kapısı yakınlarında bulunan Bab Hava hastanesini bombalası sonucunda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Saldırının yaşandığı bölgede büyük maddi hasarın meydana geldiği kaydedilen açıklamada, savaş uçağının hastaneyi "vakum bombasıyla" vurduğu ileri sürüldü.

Öte yandan Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi de (LCC) yaptığı açıklamada, orduya ait helikopter ve savaş uçaklarının, İdlib ve çevresinde yer alan muhaliflerin denetimindeki bölge, belde ve kasabaları bombaladığı ifade edildi.

adanalı1

adanalı1

Üye
Koskoca dünyada nato diye uydurma bırlık ve avrupa diye bır bırlık var. Kimse şu surıyeyeyi durduramıyor. yazıkk...

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Dostum NATO sadece Rusya(SSCB) ve Çin'e karşı yada eski deyimiyle Doğu'ya karşı kurulan birlik. Şuan dahi sadece odak olarak hedefte Rusya ve Çin var! Ha tamam, her olayda adı geçiyor doğrudur. Bunun sebebi ise asıl insanların amacın ne olduğunu bilmemelerini istemeleridir. O yüzden Çin ve Rusya her hadisede Avrupa ve Amerika ile zıt görüşteler! Ve ben inanıyorum ki Arap Baharı'nın en büyük sebeplisi NATO'dur! Neyse, pek uzatmayacağım ...

Hastane bombalamak nedir yaa? Abi hastane bombalanır mı? Prensip olarak ayıp ama! Meydanda muharebe etseler veya havada it dalaşına girseler tamam o savaştır, taktikdir ama gidip hastane bombalarsan bu acizliktir!

Haber için teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: Türk-X ve adanalı1
adanalı1

adanalı1

Üye
Okul bile bombalayan adamlardan hastaneyıde bombalamak beklenır..

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
mürteza16

mürteza16

Üye
Koskoca dünya sessiz kalıyor!