Suriye Uçakları Sınırı Bombaladı

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Suriye Uçakları Sınırı Bombaladı
Türkiye sınırındaki son bölge olan Keseb’in de muhaliflerin eline geçmesiyle savaş iyice şiddetlendi. Esad güçleri bölgeyi geri alabilmek için var gücüyle savaşıyor. Top atışları arttı, Suriye uçakları Türkiye sınırına bomba yağdırdı.

Türk uçaklarının sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle pazar günü düşürdüğü Suriye uçağının enkazının bulunduğu Keseb’den Lazkiye’ye ilerlemeye çalışan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) üyelerini, rejim askerleri durdurmaya çalışıyor. Geçen cuma başlayan ve ÖSO’nun Keseb Sınır Kapısı’nı kontrolleri altına almasının ardından artan çatışmalar, Kara Duran Bölgesi’nde yoğunlaştı.

Yayladağı merkezinden 2 kilometre uzaktaki Keseb’e düşen top mermilerinin çıkardığı ses, Türkiye tarafında huzursuzluğa neden oldu. Keseb’de devam eden yangınlar nedeniyle, gökyüzünü kaplayan siyah duman da huzursuzluğu iyice artırdı.

Keseb’in üzerine top atışlarının ardından yoğun bir bombardıman gerçekleşti. Suriye savaş uçakları dün saat 12.00 sıralarında ilçe üzerinde 4 sorti yaparak bomba bıraktı. Ardından ilçede dumanlar yükseldi ve karadan havaya da ateş sesleri duyuldu. Bu saldırının ardından Yayladağı sınır kapısında görevli gümrük memurları da buradan daha güvenli bir iç bölgeye kaydırıldı.
 


Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bu Suriye meselesi çözülmeli artık olan Türkiye'ye oluyor :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: tragedie
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
savaş çıkacak böle giderse
 
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
evet doğru sesler bayağı geliyor sürekli bomba sesleri duyuluyor gök gürültüsü gibi şiddetli sesler inşallah esad geri alır çünkü Öso aldığından beri hatayda karışıklık çıkıyor dükkanları yağmalayıp tehdit ediyorlar dün yine miting vardı Burda türkiyenin biran önce esadla dost olması gerek teröristlerle deil
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Türkiye'nin şu saatten sonra Esad ile tekrar dost olması olası bir şey değil.:no: Bu savaşa ortak olmayalım yeter ki.
 
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
tamam dost olmasın ama teröristlerede destlek vermesin suriyeli muhalifler her haltı yapıyorlar yiyorlar içiyorlar sonra bizi baba gönderdi diyorlar ne babası diyor insankar tek lafları tayyip baba !!!
Sizce bu ne anlama geliyorŞimdide savaş uçakları ikidebir dolanıyorlar hayırlısı
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Diğer konuda yazmış olduğum bir cevap var dostum, muhtemelen o cevap buradaki soruna da yanıt olabilir. :oke:
 


Üst Alt