açıklama 02/06/2014 de yapıldı açıklamaya göre 3 hafta içinde alacaz biz guncellemeyi son günü alacaz desek 3 hafta *7 gun =21 gun +2 gun =23/06/2014 kadar güncelleme verilecek.Stock olarak gelmesini hâlâ bekleyeceğiz.
Şubat bitmeden iyileştirme güncelleştirmesi gelicek deyip mart 4 te veriyorlaraçıklama 02/06/2014 de yapıldı açıklamaya göre 3 hafta içinde alacaz biz guncellemeyi son günü alacaz desek 3 hafta *7 gun =21 gun +2 gun =23/06/2014 kadar güncelleme verilecek.
Bu sefer tarih doğru bence bakalım ve görelimŞubat bitmeden iyileştirme güncelleştirmesi gelicek deyip mart 4 te veriyorlar
Nisanda vermeyi planlıyoruz deyip haziranda vereceklerini söylüyorlar
2-3 hafta ise temmuzun 2. veya 3. haftasıdır galiba birde sorunsuz diyorlar daha google stabil yapamadı

Siz daha bekleyin.Bu sefer tarih doğru bence bakalım ve görelim![]()

Ben uzun süre yüklenmem. Önce genç arkadaşlar yükleyip tecrübe etsin![]()

Hemen yükleyecemBen uzun süre yüklenmem. Önce genç arkadaşlar yükleyip tecrübe etsin![]()
ilk kobaylardan biri olacamS3 kullananlar kadar beklemicezAmma beklediniz yaGelince kurban kesin artık
![]()
:ayaklar: 
Adres ver :yumruklar: :dönertekmeler: :aduketler:Bize de geçen hafta 4.4.3 geldi işte. Bir kaç aya kadar da 4.5 bekliyoruz.@Dede :kollar: :bacaklar:
:ayaklar: :kaşlar: :gözler:

Süre uzatılacak OctraRom v3 büssürü hata çıktı.Orjinal Kitkat güncellemesininde aynı durumda olduguni düşünüyorum.Ve biz bu güncellemeyi Temmuz sonuna anca alırız diye tahmin ediyorum.Ama aynı zamanda Muzaffer Bey ise twitter hesabından 02 Haziran da paylaştıgı gönderisine göre güncellemenin tamamlandıgı test sürecinde oldugunu yazmış.Buda asılsız çıkarsa kullanıcılardan bu sefer sert eleştriler alacagı kesin bakalım 23 üne kadar bekleyelim6gun kaldi hala ses seda yok?
bu general mobile dan bi cacik olmazSüre uzatılacak OctraRom v3 büssürü hata çıktı.Orjinal Kitkat güncellemesininde aynı durumda olduguni düşünüyorum.Ve biz bu güncellemeyi Temmuz sonuna anca alırız diye tahmin ediyorum.Ama aynı zamanda Muzaffer Bey ise twitter hesabından 02 Haziran da paylaştıgı gönderisine göre güncellemenin tamamlandıgı test sürecinde oldugunu yazmış.Buda asılsız çıkarsa kullanıcılardan bu sefer sert eleştriler alacagı kesin bakalım 23 üne kadar bekleyelim
bu kadar beklemeye gerek yok hacı adamlar resmen oyun oynuyor nisan diye söylenipte haziranın son haftasına kadar gelmiyorsa ve arada süre uzatıyorlarsa insanın aklına bu kişilerin oyaladığı gelmeyeceği gelir daha öncelerdede söyledim telefonda sorun yok su an fakat bu kişilerin böyle demesi beni Elite dahil bu firmadan başka cihaz almamaya itti ve telefonu değiştirmek istiyorum su anda 600 nakit bide discovery var 4 gblik, g2 için biriktiriyorum bence sizde pek umutlanmayın 4.4 içinSüre uzatılacak OctraRom v3 büssürü hata çıktı.Orjinal Kitkat güncellemesininde aynı durumda olduguni düşünüyorum.Ve biz bu güncellemeyi Temmuz sonuna anca alırız diye tahmin ediyorum.Ama aynı zamanda Muzaffer Bey ise twitter hesabından 02 Haziran da paylaştıgı gönderisine göre güncellemenin tamamlandıgı test sürecinde oldugunu yazmış.Buda asılsız çıkarsa kullanıcılardan bu sefer sert eleştriler alacagı kesin bakalım 23 üne kadar bekleyelim