Xperia Z1'de İndirim

Sponsorlu Bağlantılar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z1'de İndirim
Arkadaşlar hepsiburada.com günün fırsatı olarak Xperia Z1'i 1.529 TL'ye satışa sundu. İlgilenenlere duyurulur !

KayraBey

KayraBey

Üye
Kalsın...

0MG90

0MG90

Üye
İthalatçı garantili. Normal yani.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Z1 degil Z2 versinler o fiyata .:)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Z1'de IPS ekran olsa alırdım valla alırdım billa alırdım of Sony of :)

fk555897

fk555897

Üye
Z2 de yakında bu civarlara düşer.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Geç kalmış bir indirimdi..

0MG90

0MG90

Üye
Bizdeuygun da kaç aydır 1400'lerde satılıyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Dede
maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar yakın zamanda z1 almayı düşüyorum teknosada felan 1999 tl fakat bir çok internet sitesinde 1400 liraya var sizce neden ucuz ona göre alacam

0MG90

0MG90

Üye
arkadaşlar yakın zamanda z1 almayı düşüyorum teknosada felan 1999 tl fakat bir çok internet sitesinde 1400 liraya var sizce neden ucuz ona göre alacam
İthalatçı garantililer ucuz olur. Garanti firması başkadır. (kvk,genpa vb. değil daha çok tanınmamış)

Invoke

Invoke

Üye

1999'a alma sakın. Onun yerine Z2 zaten 2199 ki o farka değer.

maskedboy

maskedboy

Üye
yok zaten 1999 liraya almam nedenini sordum. Şimdi ben 1400-1500 liraya alsam garantisi sony'nin değil başka firmaların garantisi mi oluyor

0MG90

0MG90

Üye
yok zaten 1999 liraya almam nedenini sordum. Şimdi ben 1400-1500 liraya alsam garantisi sony'nin değil başka firmaların garantisi mi oluyor
Euroasia garantisi Telesevice'in. O da kazık bi servis, sorun yaşayan çok insan var. Hangisinden alsan fark etmez gibi.

maskedboy

maskedboy

Üye
hmm mesela buradan alsam ileride şu sorun olabilir diyeceğiniz bir şey var mı

0MG90

0MG90

Üye
hmm mesela buradan alsam ileride şu sorun olabilir diyeceğiniz bir şey var mı
Gittigidiyordan alma. Oradan aldığın an satıcıyla ilişkin biter. Sorun falan olduğunda geri veremezsin sorun çıkar. Bizdeuygun'a falan bak.

maskedboy

maskedboy

Üye
delta garanti diyor sony nin garantisinden çok kötümüdür ileride sorun yaşatır mı ?

0MG90

0MG90

Üye
Bilemem orasını ama diğer forumda Z1 Compact alanların sorunu yoktu. Birinin flaş patlaması sorunu varmış 2 kere değişim yapmışlar sonra parasını geri almış. Buradan Delta Teknik Servis i aratarak bak şikayetlere.

• Beğen
Tepkiler: maskedboy
maskedboy

maskedboy

Üye
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler biraz size zahmet oldu :D iyi akşamlar

0MG90

0MG90

Üye
Rica ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt