:hmmm way be :) Denize girmezsin umarım :)
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: Denize girmezsin umarım Genişletmek için tıkla ... Yok ya buralarda olmaz bunlar
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: dilekçe verdim okula 3 gün izinliyim Genişletmek için tıkla ... devamsızlık hakkın yok mu ?
The Nightmare' Alıntı: dilekçe verdim okula 3 gün izinliyim Genişletmek için tıkla ... devamsızlık hakkın yok mu ?
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: dilekçe verdim okula 3 gün izinliyim Genişletmek için tıkla ... Dun demi gitmedin
The Nightmare' Alıntı: dilekçe verdim okula 3 gün izinliyim Genişletmek için tıkla ... Dun demi gitmedin
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: Yok ya buralarda olmaz bunlar Genişletmek için tıkla ... ben büyütüp salarım denize
CaptainPrice.' Alıntı: Yok ya buralarda olmaz bunlar Genişletmek için tıkla ... ben büyütüp salarım denize
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: devamsızlık hakkın yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Var simdi bugün yarın pazartesi izinliyim sonra kalan devamsizlik hakkımı kullancam tam yetecek CaptainPrice.' Alıntı: Dun demi gitmedin Genişletmek için tıkla ... Gittim kaçtım
kfahaa' Alıntı: devamsızlık hakkın yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Var simdi bugün yarın pazartesi izinliyim sonra kalan devamsizlik hakkımı kullancam tam yetecek CaptainPrice.' Alıntı: Dun demi gitmedin Genişletmek için tıkla ... Gittim kaçtım
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: Var simdi bugün yarın pazartesi izinliyim sonra kalan devamsizlik hakkımı kullancam tam yetecek Gittim kaçtım Genişletmek için tıkla ... Sizce bu gun binbasi olurmuyum
The Nightmare' Alıntı: Var simdi bugün yarın pazartesi izinliyim sonra kalan devamsizlik hakkımı kullancam tam yetecek Gittim kaçtım Genişletmek için tıkla ... Sizce bu gun binbasi olurmuyum
Enpatsu Shakugan Üye CaptainPrice.' Alıntı: Sizce bu gun binbasi olurmuyum Genişletmek için tıkla ... Evet
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: Var simdi bugün yarın pazartesi izinliyim sonra kalan devamsizlik hakkımı kullancam tam yetecek Gittim kaçtım Genişletmek için tıkla ... benimde tam 10 gün olacak
The Nightmare' Alıntı: Var simdi bugün yarın pazartesi izinliyim sonra kalan devamsizlik hakkımı kullancam tam yetecek Gittim kaçtım Genişletmek için tıkla ... benimde tam 10 gün olacak
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: benimde tam 10 gün olacak Genişletmek için tıkla ... 10 gün olmaz kalırsın 9.5da bırak
kfahaa' Alıntı: benimde tam 10 gün olacak Genişletmek için tıkla ... 10 gün olmaz kalırsın 9.5da bırak
kfahaa Üye Sizce ben Albay olurmuyum The Nightmare' Alıntı: 10 gün olmaz kalırsın 9.5da bırak Genişletmek için tıkla ... kalırsak kalırız boşver son hafta yazmazlar heralde
Sizce ben Albay olurmuyum The Nightmare' Alıntı: 10 gün olmaz kalırsın 9.5da bırak Genişletmek için tıkla ... kalırsak kalırız boşver son hafta yazmazlar heralde
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: Sizce ben Albay olurmuyum Genişletmek için tıkla ... Rüyanda olursun
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: Bugün dedik ya Genişletmek için tıkla ... tamam ben bugün olmak istiyorum