İstek acil önemli !!

Sponsorlu Bağlantılar

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
acil önemli !!
arkadaşlar 5 dk önce n11'den telefon aldık kredi kartı ile 880 TL. 9 taksit sanıyorduk biz babamla her neyse onayladık mesaj geldi işte. ama babam gittikten sonra baktım ki taksit kalkmış bizim karta. tek çekim yapılmış, tek çekim nasıl oluyor kart daha yeni 2 gün önce geldi ilk alışverişimiz. iptal etme şansım var n11'de daha yardım edermisiniz ?

Son düzenleme:

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
iptal etme dalgası derken :?

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
yani ödeme yapıldı ama daha mağaza tarafından onaylanmadı,iptal etme butonu var

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
bence sen şurayla ilgilen kardeş

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
yok yani kardeşim anlatamadım :)
babamla biz ürünü alırken 9 taksit olucağını sandık, sipariş ettik,telefona geldı 880 TL Çekilmiştir vs. mesajı her neyse babam gitti detaylı bakayım dedim 9 taksit olmamış tek çekim yapmış yani n11. bizim karta kalkmış taksitlendirme. Şuan babamın haberi yok tek çekimden. Bende korkuyorum ne farkı var yani taksitle tek çekimin,kart yeni geldi ilk alışverişimiz.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
yok yani kardeşim anlatamadım :)
babamla biz ürünü alırken 9 taksit olucağını sandık, sipariş ettik,telefona geldı 880 TL Çekilmiştir vs. mesajı her neyse babam gitti detaylı bakayım dedim 9 taksit olmamış tek çekim yapmış yani n11. bizim karta kalkmış taksitlendirme. Şuan babamın haberi yok tek çekimden. Bende korkuyorum ne farkı var yani taksitle tek çekimin,kart yeni geldi ilk alışverişimiz.
Taksitle çeksen aslında daha uzun zamanda ödeme imkanın olur fakat ücreti de biraz artırırlar.Tek çekim yine en iyisi.Hemen borçsuz harçsız kurtulursun.Hem bilerek yapmadıysan babana senin de haberinin olmadığını söylesen anlayışla karşılamaz mı ?

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
hayır birşey demez'De şimdi tek çekim olunca babam gidip hemenmi ödeyecek bankaya yarın yani anlamadım

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
öyle değil üzreti yavaş yavaş değil de hepsini tek seferde çekecek.Mesela 880 tl yi 8 aya dağıtabilir paran yoksa biriktirip ayı geldikçe ödeyebilirsin bu taksit.Ama 880 lirayı tek seferde ödersin buda tek çekim.Umarım doğru anlamışımdır.

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
anladım dostum yani karttaki para birden gitti değilmi, taksitli olsaydı örnek 40 tl 40 tl gidicekti ?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
aynen öyle

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah dostum ozaman kredi kartı limitide bitmistir :D yani birdaha alışveriş yapmak için babam tekrar para yüklemesi lazım dimi

Seglopsi

Seglopsi

Üye
eyvallah dostum ozaman kredi kartı limitide bitmistir :D yani birdaha alışveriş yapmak için babam tekrar para yüklemesi lazım dimi
taksitle alışveriş yapsan dahi o limit azalıyor zaten.

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
evet oylede sımdı yapamz dimi direk çektiği için

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yani limit olmadığı için para kalmadı dimi :D
taksit de yapmış olsan limitin olmayacaktı. şöyle izah edeyim, mesela kredi kartının limiti 500 lira sen 5 ay taksitli 500 liralık harcama yaptın, bu ay 100 lira ödeyince kredi kartının limiti önümüzdeki ay 100 lira olacak. hiç harcama yapmadan bir sonraki ay 100 lira daha ödeyince limitin 200 lira olmuş oluyor. 300 lirayı da aydan aya ödedikçe limitini açıyorsun.

senin hesabına göre ise 500 liralık harcama yaptın ve taksitsiz olarak, bir sonraki ay için hepsini ödeme zorunluluğun var, taksit olayı gibi bölünmüyor ama ödeyince bir sonraki ay yine 500 lira limitin oluyor. bir nevi nakit alıyor gibi.umarım anlatabildim :)

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler

NEXUS

NEXUS

Üye
bence öle yapılması daha iyi olmuş , taksitle parayı daha uzun ödersin haliyle parayıda arttırıyolar. direk ödeyince sonradan ödemessin :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt