Muhabbet Kuşu

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
ben 3 senedir bakiyorum bikere bile tepeme çıkmadi
Usta cift almaman lazimdi ben papaganlarda farkettim mevzuyu tek alacaksin erkek alacaksin aldigindada kafasindaki cizgiler burnuna kadar olacak yani yavru olacak yasini almamis olmasi lazim buyuyunce cok zor

Anil-D

Anil-D

Üye
Usta cift almaman lazimdi ben papaganlarda farkettim mevzuyu tek alacaksin erkek alacaksin aldigindada kafasindaki cizgiler burnuna kadar olacak yani yavru olacak yasini almamis olmasi lazim buyuyunce cok zor
yavruydu satimmi simdi bunlari

avast

avast

Üye
benimkide maydonoz tiyiyo bide el yiyo benim eli kemiriyo :D
Valla cok sukur benimki issirmiyo teyze cocugu var vi benim 2 yasinda kus issirmiyo diye kafese elini sokuyo falan :D gerci kusun kuyrugunu koparmisti bi cok kizmistim :D

Anil-D

Anil-D

Üye
yok oyun oynasin ben biktim yavru olsun tm olsun

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
avast gozleri batlat masin :D anil sende hapsini sat 1 tane kalsin

Anil-D

Anil-D

Üye
kiyilmiyor be

avast

avast

Üye
Sen bilirsin yani bende yesil lazer var allah nasip ederse cekip atarim lazeri kovaliyo :D

avast

avast

Üye
Benim musum hastalansi mesela ucamiyodu bile birakinca dusuyodu olecek dedi herkes aldim petegin yanina koydum suyuna vitamini ilaci falan hepsini degistirdim hergun 20 gunde anca duzeldi :D

Anil-D

Anil-D

Üye
bunlari birinemi versem

avast

avast

Üye
avast gozleri batlat masin :D anil sende hapsini sat 1 tane kalsin
Bakalim simdilik kor olmadik :D sacimi falan cekiyo degisik bi kus ya baslarda kiziyodum ilk aldigimda sadece ele geliyodu rahatsiz etmiyodu :D simdi kafaya kulaga goze nerden tutturursa :D hele hasta oldugunda ucamadigi icin bacagimdan tirmanarak cikiyodu kafaya :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Bakalim simdilik kor olmadik :D sacimi falan cekiyo degisik bi kus ya baslarda kiziyodum ilk aldigimda sadece ele geliyodu rahatsiz etmiyodu :D simdi kafaya kulaga goze nerden tutturursa :D hele hasta oldugunda ucamadigi icin bacagimdan tirmanarak cikiyodu kafaya :D
kafaya cikmasinin amacine konusuyormu

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
bunlari birinemi versem
Valla once bi guzelinden kus bul bence tutupta yavru diye 5 6 aylik kusu itelemesinler mesela alacagon zaman dikkat et adam kusu kafesten nasi aliyo okuz gibi daldirip urkutuyomu :D ben bunu kendim secip aldim kafeste 50 nin ustunde kus vardi ankarada cevik kuvvetin arkasinda kus pazari var orda elimi soktum yavasca hepsine uzattom elimi hangisi elime gelecek diye bu geldi sonra aldim cikardim elimde tutuyodum elimi biraktim kuscu aman abi ucar falan dedi 20 lira veririz ucarsa dedim :D orda anladim kus daha ucmayi bile bilmiyo cesaret edemiyo ben ogrettim icmayi kafadan cam masaya :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Valla once bi guzelinden kus bul bence tutupta yavru diye 5 6 aylik kusu itelemesinler mesela alacagon zaman dikkat et adam kusu kafesten nasi aliyo okuz gibi daldirip urkutuyomu :D ben bunu kendim secip aldim kafeste 50 nin ustunde kus vardi ankarada cevik kuvvetin arkasinda kus pazari var orda elimi soktum yavasca hepsine uzattom elimi hangisi elime gelecek diye bu geldi sonra aldim cikardim elimde tutuyodum elimi biraktim kuscu aman abi ucar falan dedi 20 lira veririz ucarsa dedim :D orda anladim kus daha ucmayi bile bilmiyo cesaret edemiyo ben ogrettim icmayi kafadan cam masaya :D
memlekette ökuz dolu bende kendim sectim

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
kafaya cikmasinin amacine konusuyormu
Yok ya amacsiz iste cikiyo kafaya saatlerce oynuyo mesela masada koltukta duruyo biri ayaga kalkarsa hemen ucup onun kafaya konusmuyo ama islik taklit ediyo opucuk atiyo

Anil-D

Anil-D

Üye
Yok ya amacsiz iste cikiyo kafaya saatlerce oynuyo mesela masada koltukta duruyo biri ayaga kalkarsa hemen ucup onun kafaya konusmuyo ama islik taklit ediyo opucuk atiyo
iyimis

avast

avast

Üye
Valla hocam cok muhabbet kusu degistirdim amcam alip satiyo oyle konusanida geldi satti bitlisi feldi ben kuscuya sattim hastalikli diye ama bunu kendim sectim egittim baktim isede yariyo kaldi oyle bi gun disari cikaayim kusu salona girergirmez kafesin kapiya yapisiyo :D

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
avas seninki cok tatli ya demekki seni cok seviyo anil usta seninle ilglenmiyorlarsa sat bi tane al eğgitirsin sen basta yanlis yapmissin maden iki tane alacaktin bir erkek alirdin kendine alistirir din sonra digerini alirdin ikiside seninle oynardi

Anil-D

Anil-D

Üye
alicam ya

avast

avast

Üye
Ben bi kusun sirt ustu yattigini ilk defa bu kusta gordum oyuncak aldim ben buna çan li falan canlari sokuyo yerinden sonra agzina alip takmaya calisiyo bir iki dakka takamayinca yoruluyo kendini yere atiyo sirt ustu ayaklarina aliyo cani :D babam cekmis videosunu cok sasirmistim :D