evdeki hesap okula uymadı :)
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: Noluyo la virüs mü bulaştı şimdilik ortalamam 72 Genişletmek için tıkla ...
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: taktir planlıyordum olmadı Genişletmek için tıkla ... Tesekkur oluversin
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: sadece smiley kullanma yarışması filan mı çıktı Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye CaptainPrice.' Alıntı: Ben yatiyorum herkese iyi geceler :by: Genişletmek için tıkla ...
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: Ben yatiyorum herkese iyi geceler :by: Genişletmek için tıkla ... Rüyanda beni gör
CaptainPrice.' Alıntı: Ben yatiyorum herkese iyi geceler :by: Genişletmek için tıkla ... Rüyanda beni gör
kfahaa Üye kimse kalmadı konuşacak OttomaN TigeR' Alıntı: Eee nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ?
kimse kalmadı konuşacak OttomaN TigeR' Alıntı: Eee nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın ?
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: kimse kalmadı konuşacak iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür bende iyiyim kardeşim sağol.
kfahaa' Alıntı: kimse kalmadı konuşacak iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür bende iyiyim kardeşim sağol.