Karşılaştırma Nokia Powerranger ( Fake mi Gerçek mi? )

Sponsorlu Bağlantılar

RedMaker

RedMaker

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Powerranger ( Fake mi Gerçek mi? )

yorum sizin ancak 5G yazması bana pek inandırıcı gelmedi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nokia diye bisey kalmamisken S805 li android mi cikaricaklar piyasaya? Sacmalik

lazye

lazye

Üye
Büyük ihtimalle konsept ...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
google daki bütün görsellerde 6 gün önce yazıyor yani eş zamanlı payalaşımlar yapılmış
bu ihtimalleri artırır ama gerçek olma olasılığı düşük bence

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Microsoft'tan böyle bir şey gelirse baya şaşırtıcı olur.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Apple ve Samsung için darbe olur. Tabii gelirse ...

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar resim konsept'ten ibaret resmin sol üst köşesinde Architech Asraf Amer yazıyor. Bu adamın ayrıca S5 içinde bir çalışması varmış:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Nokia'nın android telefonlarını Nokia üretiyor. Nokia'da Microsoft ile yaptığı anlaşmayla giriş seviyesi dışında telefon çıkarmıyor. kısacası android telefonlarda üst düzey performans olmayacak. haber tamamen saçma, kaldı ki hangi işletim sistemiyle adam gibi ilgilenip güncelleme verecek.

Nokia belki dual bootlu bir işletim sistemi yapsa o da bu kadar güçlü bir donanımla gelmeyecek. Microsoft'un ise böyle birşey yapacağını düşünmüyorum.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Yanlışım varsa düzeltin ama Nokia tamamen Microsoft'un olmadı mı? Yani böyle donanım içeren bir cihaz çıkacak olsa WP'li çıkarırlar. Ben hâlâ anlamadım Nokia tamamen Micro'nun değil mi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Yanlışım varsa düzeltin ama Nokia tamamen Microsoft'un olmadı mı? Yani böyle donanım içeren bir cihaz çıkacak olsa WP'li çıkarırlar. Ben hâlâ anlamadım Nokia tamamen Micro'nun değil mi?

giriş seviyesinde cihazlar üretebiliyor. ismi, patentleri ve teknolojilerinin büyük bölümünü microsoft satın aldı.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Teşekkür ederim!

beats

beats

Üye
Fazlasıyla konsept olduğu belli. Ayrıca Google böyle bir cihaza izin vermez hele ki Windows Phone ile, bilen bilir Microsoft daha önce Windows Phone mağazada çok iyi bir Youtube uygulaması yayınlandı. Google uygulamanın HTML5 biir uygulama olması gerekli dedi ve kaldırılmasını istedi, kaldırılmayınca uygulamadan Youtube'a girişi engelledi. Bir uygulamaya dahi izin vermeyen şirket, böyle bir cihaza destek vermez. Şirket çıkarları sağlanırsa orası başka...

fk555897

fk555897

Üye
Neden olmasın. Belki ileride Noki böyle bir telefon yapabilir.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Nokia geliştirmeleri ve yenilikleri windows Phone platformu için yapacak.Android olarak sadece giriş seviyesinde konumlandırılmış cihazlar olacak.

adanalı1

adanalı1

Üye
Ön kamera 5 mp arka 242 mı 24.2 mi yazıyor :D .yav boyle bır cıhaz olsa bıle ulkemızde 4 5 mılyardan asagıya alamayız :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Özellikle Olur Gibi Ama Çift Boot İmkansız

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
fake babası bunlar konsep ürünleri nokia böyle ürünler çıkardğında htc sony lg gibi markalar artık bükülebilir çerçeviz ekranlı telefonlar çıkarır

Üst Alt