aldıgımda ucamıyodu bile tuyleri yeni cıkmıstı 1 senedir bende tepemizden inmez birbe benim kusum ıssırmay mı bilmiyor ıssırmıyormu anlamadım ıssırsın dıye cok ugrasıyorum ama benim kusu avcuna aldıgın zaman falanda ıssırmıyo kafasıyla vuruyo boğa gibi boynuz atıyo
Çok güzel masallahLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda benim kuşum Paşaaldıgımda ucamıyodu bile tuyleri yeni cıkmıstı 1 senedir bende tepemizden inmez birbe benim kusum ıssırmay mı bilmiyor ıssırmıyormu anlamadım ıssırsın dıye cok ugrasıyorum ama benim kusu avcuna aldıgın zaman falanda ıssırmıyo kafasıyla vuruyo boğa gibi boynuz atıyo
![]()
oyuncagi var bitane onu gorunce geliyo temen oynuyo lazer tutunca lazeri yakalamaya calisiyo elle marul vererek falan egittim ama issirmamasi icin bisey yapmadim yani aldigimdan beri issiramiyo
ama guzel kulaklik kemiriyo
bozdu 2 kulakligimi tabletin ekrani acik olunca ustune cikiyo bastikca biseyler aciliyo gagasiyla vuruyo falan ilgi tamamen birde aldigin kus hispalanmamos olmali nekadar yavru olursa olsun aldiginda kusu surekli avucladilarsa falan gelmez eleSeninkiler baya buyukmus ustad
benim kuslarim
benim amcamda gloster yavrulatip satiyo ev ciftlige donmus 8 kafes var 21 kus var tanesi 300-400 kagit 
3 senelikSeninkiler baya buyukmus ustadbenim amcamda gloster yavrulatip satiyo ev ciftlige donmus 8 kafes var 21 kus var tanesi 300-400 kagit
![]()
benimkiler seninkide cok tatliymisti2 si.cift biri mavi olani buldum yarali iyileştirip kafese yoktum yabancilik cekmedi hicSaolseninkiler de cok guzel mavi almak istiyorum bitane ama 2 olunca egitememdiye korkuyorum seninkiler ele geliyomu ciftmi ya benim 2 papagan vardi cift egitmeye calistim elimi yardilar muhabbet kusunu oldureceklerdi sattim
![]()