Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler son guncellemeden sonra isinma sorununu cozmusler sanirim.. Asphalt oynuyorum ve neredeyse hic isinmiyor

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arama kaydında kişilere basılı tutunca engelle seçeneği gelmiş farkeden yokmu?

fk555897

fk555897

Üye
Ben yayınlandı diye biliyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şansa bak, şimdide hafıza kartında yer yok diye yüklemiyor. Beyler 650 mb boş yer yap diyor. Bu hafıza kartı için mi yoksa telefon hafızası için mi geçerli?

serinaga

serinaga

Üye
Şansa bak, şimdide hafıza kartında yer yok diye yüklemiyor. Beyler 650 mb boş yer yap diyor. Bu hafıza kartı için mi yoksa telefon hafızası için mi geçerli?

Telefon hafızasından bahsediyor sanırım ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

efeler12

efeler12

Üye
şarj daha iyiymiş pardon boşta hiç yemedi 4saat gitmedi şarj ama elime alınca eriyor neyse ie çok atıyordu artık stabil Youtube da atmıyor hiç

Invoke

Invoke

Üye
Beyler son guncellemeden sonra isinma sorununu cozmusler sanirim.. Asphalt oynuyorum ve neredeyse hic isinmiyor

Ya bugün telefon durduk yere çok ısınmış, donmuş kalmış öyle. Ben de şimdi 8.0'a geri dönecektim. O zaman şu güncellemeye bir bakayım önce. :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir arkadaş pil ısısı azalmış demişdi eski mesajlarda bakmadım şimdi ben şimdi oyun oynadım bende de ısınma azalmış hissi verdi bir sizler de bakın dikkat edin ne çıkacak biz mi yanılıyoruz

#suseninhayatınhayatınasahipçık

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende de ısınma olayı azalmış sanki.

Invoke

Invoke

Üye
Peki 8.0'a nasıl dönüyorum? :D

-Tamam, gerek kalmadı. :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İe de ısınma devam, ama gene hafif azalmış. Bataryada kaldı öylece hiç inmiyor. Tabi bir anda inecek diye korkuyorum. İnmezse çok iyi

runo6

runo6

Üye
Bende ki tespit ettiğim sorun şu mesaj gönderiyorum bir kaç mesajdan sonra mesaj gönderilemiyor hatası alıyorum bu durum ile karşılaşan oldu mu?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
daha önce lock screen uygulaması ücretli oldu demiştim, bugün microsofttan mesaj geldi tekrar ücretsiz nasıl yükleyeceğim konusunda, eğer ücretli olmadan önce bu uygulamayı yükleyip şu an da silenler varsa şöyle yapıp bir denesinler, normal mağazada uygulama sayfasına gitsinler ücretli olduğu için satın al yazısı olacaktır, satın al'a tıklayın yeni bir pencere gelecek bu sefer burada yükle seçeneği olacak, yükle'yi tıklayıp normal ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şu sorunda değişiklik var mı?

Bildirim ayarlarından Mesajlaşma sesini sadece titreşim seçiyorsun ve kaydettikten sonra diyelim birine mesaj yazıyorsunuz; siz mesajı yazarken size yeni bir mesaj gelirse eğer ayarlardan sadece titreşim seçtiğiniz halde bildirim sesi çıkıyor. Mesaj sesini sessizde kullananlar için büyük bir sorun. Toplum içinde mesajlaşırken bir anda ses çıkıyor.

Invoke

Invoke

Üye
Bir şey daha soracağım. XAP yükleme olayı WP8.1'de de oluyor mu?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir arkadaş pil ısısı azalmış demişdi eski mesajlarda bakmadım şimdi ben şimdi oyun oynadım bende de ısınma azalmış hissi verdi bir sizler de bakın dikkat edin ne çıkacak biz mi yanılıyoruz

#suseninhayatınhayatınasahipçık
O kişi benim. Isınma gerçekten azalmış. :)
Bir şey daha soracağım. XAP yükleme olayı WP8.1'de de oluyor mu?
Mağazaya girip ... Noktaya basıp sd karttan yükleme yapıyor (mağazadan inen xaplar) Mağaza dışını denemedim ama (cracklenmişleri)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler guncellemeden sonra kameram çoktu adeta çeknıor yeşil ve karıncalı gosterıor çekıncede kapkara bir ekran oluyor foto

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Internet Explorer üzerinden imgura yükleme yapabiliyor musunuz?

Üst Alt