Ne işi? Otelde komi
Enpatsu Shakugan Üye İhtiyar007' Alıntı: 5 yıldızlı mı? Genişletmek için tıkla ... Belli değil büyük ihtimal 4 yıldızı önemli değil ben paramı alayım yeter
İhtiyar007' Alıntı: 5 yıldızlı mı? Genişletmek için tıkla ... Belli değil büyük ihtimal 4 yıldızı önemli değil ben paramı alayım yeter
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: Belli değil büyük ihtimal 4 yıldızı önemli değil ben paramı alayım yeter Genişletmek için tıkla ... İndiregandi
The Nightmare' Alıntı: Belli değil büyük ihtimal 4 yıldızı önemli değil ben paramı alayım yeter Genişletmek için tıkla ... İndiregandi
Enpatsu Shakugan Üye benim uykum geldi ben yatıyom iyi geceler İhtiyar007' Alıntı: Hadi hadi Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: benim uykum geldi ben yatıyom iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Allah rahatlık versin...
The Nightmare' Alıntı: benim uykum geldi ben yatıyom iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Allah rahatlık versin...
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Selamun aleyküm cümleten geceniz hayır olsun Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hayırlı geceler
Siycey' Alıntı: Selamun aleyküm cümleten geceniz hayır olsun Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hayırlı geceler
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Gidiyon mu abi daha yeni geldim
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Gidiyon mu abi daha yeni geldim
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Gidiyon mu abi daha yeni geldim Genişletmek için tıkla ... Biraz daha kalayım o halde
Siycey' Alıntı: Gidiyon mu abi daha yeni geldim Genişletmek için tıkla ... Biraz daha kalayım o halde
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Biraz daha kalayım o halde Genişletmek için tıkla ... Alabildin mi torosu
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: @muhammed4949 satmıyor Genişletmek için tıkla ... Vermedi demek vicidansın
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Vermedi demek vicidansın Genişletmek için tıkla ... Sizin gibi fakirlere satmam dedi
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Sizin gibi fakirlere satmam dedi Genişletmek için tıkla ... Vicidansız a bak sen Gerçi köye götürmüş
İhtiyar007' Alıntı: Sizin gibi fakirlere satmam dedi Genişletmek için tıkla ... Vicidansız a bak sen Gerçi köye götürmüş
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Vicidansız a bak sen Gerçi köye götürmüş Genişletmek için tıkla ... Parçalattım bile
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Parçalattım bile Genişletmek için tıkla ... Polisler görmedi demi