Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Whatsapp hakkında bir bilgisi olan varmı?

Tost Makinası ile gönderildi.

KenanK

KenanK

Üye
microsoftun dosya yöneticisi geldi beyler...

mağazada dosyalar isminde...

a.emre

Üye

Whatsapp geldi..

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Mağazadan indirme yapabilen var mı ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bugün tam on kere denedim Facebook ta resim yükleyemedim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende sıkıntı yok.
Beta olmayan feys

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE,.. HERKES KENDİ DERDİNDE

Kendi yönlerdirmişti ilk 8,1 indirdiğimde face açılması için o programı karşıma çıkarttım bende onu yükledim ama başkamı yüklim bilemedim

#suseninhayatınhayatınasahipçık

YkPkY

YkPkY

Üye
Msnin beta olmayanında bi sıkıntı yok.hatta daha ii diyebilirim.
8.1.6.0 sürümü

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

zavcu

zavcu

Üye
Merhaba 8.1 tam sürüm nezaman yayınlanıcak acaba bi kesinlik varmı acaba

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar son bir haftadır telefon aşırı ısınıyor bide önceden çok rahatlıkla oynadığım oyunları artık oynayamıyor o derece kasıyor yani 8.1 önizle sürümünden mi kaynaklanıyor yoksa oyunların kendi güncellemelerinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama dediğim gibi aşırı kasıyor var mı bunun gibi sorunları olan(örn: world at arms, maleficent free fall, frozen free fall son iki gündür de angry birds kasmaya başladı)

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
millet ben yaşadım siz yaşamayın diye söylüyorum yaklaşık 8-10 dk önce geldi başıma.
öncelikle sakın ama sakın ne yaparsanız yapın şu lanet siteden ---> shiftdel... video izlemeyin.
izledim ve telefona kilit ekranı düştü bunu daha öncede buraya 2 veya 3 kere yazdım her neyse genelde telefon dik konumdayken oluyor ama teli yan çevirirseniz pek yapmıyor (bu durum tek bu siteye özgü değil farklı sitelerde de oluyor sanırım ie yeterince destek vermiyor) video oynar durumdayken sayfayı aşağı doğru indirdim telefon kitlendi hiçbir şeye tepki vermedi sonra ekran birden hani şu eski televizyonlar sinyal almadıklarında karıncalaşır ya aynen öyle oldu hatta daha berbat ardından nokia nın sitesinden ses azaltma ve kilit tuşuna aynı anda basma ile teli kapatmayı öğrendim size de olursa korkmayın. yalnız harbiden 8.1 den soğumaya başladım finalini hemen çıkarsalar keşke.

• Beğen
Tepkiler: Vandera
PureFood

PureFood

Üye
Telefon bugün kilit ekranı parolasını girerken dondu, dedim reset geliyoooooor... Geldi de, 8.1'deki üçüncü reset oldu bu. 8.0'da taş çatlasa iki kez olmuştur, ama lafım yok tabi. Laf yapma hakkım da yok bunu biliyorum.

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende de telefonun müzik uygulaması açılmıyor şu anda. Bir kez sıfırladım açıldı 1-2 hafta geçti üzerinden şu anda yine açılmamaya başladı.

skynet

Üye
Telefon bugün kilit ekranı parolasını girerken dondu, dedim reset geliyoooooor... Geldi de, 8.1'deki üçüncü reset oldu bu. 8.0'da taş çatlasa iki kez olmuştur, ama lafım yok tabi. Laf yapma hakkım da yok bunu biliyorum.
Hocam sen yine iyisin ben sayısını unuttum reset atmanın :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve PureFood
serinaga

serinaga

Üye

Çok ilginçtir ki İsmet, ben 8.1'i yüklediğimden beri hiç reset olmadı, arada bir kasılmalar oluyor ama çabuk toparlıyor :bilmm, ki kasılmaların sebebi Micro-SD karttan kaynaklanıyor olabilir, malum çoğu uygulamayı oraya taşıdım ve güngörmemiş gibi ne bulduysam artık yüklüyorum, kaç oldu uygulama sayısı bilmiyorum, ama uygulama listesini aşağı doğru kaydır kaydır bitmiyo :ah

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Hocam sen yine iyisin ben sayısını unuttum reset atmanın :)
Şu bazılarımızda daha fazla falan ya, onun kaynağını anlayabilsek çok iyi olacak. :)
Çok ilginçtir ki İsmet, ben 8.1'i yüklediğimden beri hiç reset olmadı, arada bir kasılmalar oluyor ama çabuk toparlıyor :bilmm, ki kasılmaların sebebi Micro-SD karttan kaynaklanıyor olabilir, malum çoğu uygulamayı oraya taşıdım ve güngörmemiş gibi ne bulduysam artık yüklüyorum, kaç oldu uygulama sayısı bilmiyorum, ama uygulama listesini aşağı doğru kaydır kaydır bitmiyo :ah
Ali abi bende fazla uygulama yok öyle ne bulursam yüklesem bile siliyorum, şimdi saydım mağazadan yüklediğim 27 uygulama var her şey dahil. :D 8.1 beta galiba hafıza kartına pek uyum gösteremedi, daha büyük sorunları olan arkadaşlar vardı hafıza kartı ile, bir de hepimizde farklı vakalar oluyor 8.1 ile, finalde düzeltirlerse çok güzel olacak..

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Şu bazılarımızda daha fazla falan ya, onun kaynağını anlayabilsek çok iyi olacak. :)
Valla ilk 8.1'i yüklediğimde nadir olurdu reset ama bu son düzeltme güncellemesinden sonra benim cihaz sapıttı :)

Üst Alt