Haber WP 8.1 Vodafone Erişim Sorununun Çözümü İçeride!

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bunu yaptım ama mesela artık maxicep WP uygulamasına girmiyor nedense anlamadım internet baglantınızı kontrol edin diyor ve sanki vodofoneye geçince internet hızında dusme yasadım 2g
3G ile bağlandığında da aynı sorun oluyor mu?

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor ama yaşadığım yerde 3g yok yaz da geldi köye gidiyorum falan internet acaip ağır yani acaba şu ayar yuzundenmi
Kesinlikle alakası yok.Bunlar Vodafone'nin resmi sitesinde yer alan manuel internet ayarlarıdır.

Secret Light

Secret Light

Üye
Kesinlikle alakası yok.Bunlar Vodafone'nin resmi sitesinde yer alan manuel internet ayarlarıdır.

Hmm anladım ama şimdi internetle maxicep uygulamasına giremiyorum internet baglantısını kontrol edin diyor uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı

byibo

byibo

Üye
Hmm anladım ama şimdi internetle maxicep uygulamasına giremiyorum internet baglantısını kontrol edin diyor uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı
telefonunuzda veri dolaşımı açık mı burayı kontrol ettiniz mi ?

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Baktım ya yok girmiyor 3g de bile zor giriyor :vur
Veri doloşımını açmayın fazla mb gider onun üstünde butonu açık yapın.Kardeş senin olayın bu konu ile hiçbir ilgili yok.Belki tarifeni aşmışsındır onun için yavaş giriyordur.

• Beğen
Tepkiler: byibo
Secret Light

Secret Light

Üye
Veri doloşımını açmayın fazla mb gider onun üstünde butonu açık yapın.Kardeş senin olayın bu konu ile hiçbir ilgili yok.Belki tarifeni aşmışsındır onun için yavaş giriyordur.

Geçen 500dk 5000sms 2 gb internet yaptım kardeşim bide 1gb bedava geldi 2.50gb var

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Aveada bu işlemi uyguladım, kafama gore avea falan yazdım. Şu an çılhınlar gibi çekiyor nazar değmesin inşallah :) eskiden 3gde internete zor giriyodu evde şimdi super :)

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Teşekkürler tam zamanında açıldı böyle bir konu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Secret Light

Secret Light

Üye
Yok arkadaş 2g edge var ama internete girmiyor. Geçen gece ugraştım ama girmiyor şaka gibi oysa900mb internetim var galiba turkcelle geri donecegim gibi konu için teşekkürler.başka telefondada denedim ne internete giriyor bide bazen soyle hata alıyorum şebeke kapsamı dışında son üç gündür kafayı yiyecegim arkadaşlar yardım edin parayla rezil oluyorum lanet olsun turkcellden iyisi yok onu anladım musteri hizmetleri ilgisiz zaten

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yok arkadaş 2g edge var ama internete girmiyor. Geçen gece ugraştım ama girmiyor şaka gibi oysa900mb internetim var galiba turkcelle geri donecegim gibi konu için teşekkürler.başka telefondada denedim ne internete giriyor bide bazen soyle hata alıyorum şebeke kapsamı dışında son üç gündür kafayı yiyecegim arkadaşlar yardım edin parayla rezil oluyorum lanet olsun turkcellden iyisi yok onu anladım musteri hizmetleri ilgisiz zaten
erişim noktası vodofona göre ayarlımı eğer eksik ise onu tamamlaman lazım onu vodofone olan birinden aynı ayarlarda yaptığın zaman sorunsuz olarak girmesi gerekiyor tek ayar bu zaten başka yok diye biliyorum ben

Secret Light

Secret Light

Üye
erişim noktası vodofona göre ayarlımı eğer eksik ise onu tamamlaman lazım onu vodofone olan birinden aynı ayarlarda yaptığın zaman sorunsuz olarak girmesi gerekiyor tek ayar bu zaten başka yok diye biliyorum ben

İlk öncelikle mesajın için teşekkur ederim yukardaki konuda ki gibi yaptım ama "E" işareti çıkıyor ama internete giremiyorum ayarları kaçkere silip tekrar yaptım ama hep aynı :(

Üst Alt