Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg G3 Temasi
Sponsorlu Bağlantılar
carbon_o7
Üye
Konu Sahibi
Lg G3 Temasi
Arkadaslar elinde olan link atabilirmi ikonlari filan cok guzel bnde.blursam paylasirim
hsn6262
Üye
Bunu dene dostum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vaterfa
Üye
apex, nova ve lg home da calisiyor diye biliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erdo535
Üye
Android 4.1 destekliyomu g3 temasini
vaterfa
Üye
apex ve nova 4.1 de calisiyor mu emin degilim eger calisiyorsa kullanabilirsiniz
hocam bu temayi kurduktan sonra kendi temasi gitti,isimler cakistigi icin galiba.nasil geri getirebiliriz bir de diger g3 temasinda bazi widgetlarda uyumsuzluk varayrica tema seciliyken smart world e girmiyor ve ana ekranin duvar kagidi galerisini bos gosteriyor.bazi widgetlar dedigim su ana kadar hava durumunun widgetlarinda var sadeceneyse sorunlar duzeldi arkadaslar ama hala diger optimus. temasini yukledigim icin olusan basic temasinin yok olmasi sorunu hallolmadi.bi yardim smart world de de yok basic temasibutun temalari kaldirinca otomatik lg temasi geldi,cok sukur hallodu ama cok iyi temalar varmis eskiden symbian kullanmanin getirdigi aliskanlikla farkli tema kullanmazdik.o alemi de karistiralim bakalim
messevim
Üye
Ben kullanıyorum gercekten çok hoş. İki gün önce indirmiştim bir yerden o linki bulmam zor.