Yardım neden iphone alınır?

Sponsorlu Bağlantılar

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
neden iphone alınır?
arkadaşlar bu yaz bi iphone 5s alabilirim

daha önce l520 s3 mini filan kullandım iphone çok pahalı babamda 4s var ve telefondan HİÇBİRŞEY anlamıyorum alışmam vakit alır biraz...

pahalılığına değer mi ? birde yere düşünce çok çabuk kırılıyor diolar

yani bana iphone'u şu şu şu sebeplerden dolayı alabilrsin,derseniz sevinirim

MaxipmaN

Üye
stabil çalışması, malzeme kalitesi ,hava

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
peki sence iphone 5 veya 5s mi almalıyım veya android mi?
androide yaklaşma bile 5s al alabilirsen ama birkaç ay daha bekleyip 6 alabilirsin daha iyi olur snn için ve iphonelere yere düşünce hemen kırılmaz benimkini 2 3 kere düşürdüm 1 keresinde betonaydı hatta taş gibi hala :D :D ve birkaç sene boyunca telefon almak istemeyeceksin emin ol tüm oyunları açacak

MaxipmaN

Üye
peki sence iphone 5 veya 5s mi almalıyım veya android mi?
5s ama ekran boyutu önemli değilse
androide yaklaşma bile 5s al alabilirsen ama birkaç ay daha bekleyip 6 alabilirsin daha iyi olur snn için ve iphonelere yere düşünce hemen kırılmaz benimkini 2 3 kere düşürdüm 1 keresinde betonaydı hatta taş gibi hala :D :D ve birkaç sene boyunca telefon almak istemeyeceksin emin ol tüm oyunları açacak
bir kaç sene samsunglar da açıyor kardeş sıkıntı yok o konuda

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi

6 çıkacak sonra 6s :( olmaz ya 6 işi bozu şimdi

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
5s ama ekran boyutu önemli değilse
bir kaç sene samsunglar da açıyor kardeş sıkıntı yok o konuda
de kaç sene açacaklar bnm kuzende 4s var kaç sene oldu hala son oyunları açıyor bak s3 e açıyor mu kasıyor muhatta iphone 3gs ler bile son oyunları açıyor

MaxipmaN

Üye
de kaç sene açacaklar bnm kuzende 4s var kaç sene oldu hala son oyunları açıyor bak s3 e açıyor mu kasıyor muhatta iphone 3gs ler bile son oyunları açıyor
note2 için konuştum s3 aklıma gelmedi :)

0MG90

0MG90

Üye
Alabilirsen 5s al. Kullanması kolay neden zor olsun ki? Ben iPad i aldığımda 2dk da çözdüm her şeyi. iOS hem stabil hem mağazası kaliteli. Oyunlarda sıkıntı yaşamazsın. Pili rahat 1 gün götürür. Ekranı desen Retina zaten çok canlı renklere sahip. Kamerası yeterli seviyede. Yakında iOs 8 de çıkacak güncelleme alırsın.

furkan4045

Üye
Bi yerden düşünce çabuk kırılıyor ne arkadaş Telefona çekiç muamelesi yapmadığın sürece oldukça kalitelidir iphone almak istersen her yönden tatmin eder alırken en yeni telefonunu almaya bak çünkü ne kadar yeni o kadar zevkli olur kullanması alabilirsen 5s öneririm.yazın alıcakmışşın biraz bekle iphone 6 yı gör bence onu al biraz sabretmen gerekicek.

fk555897

fk555897

Üye
Telefon stabil ve oyunlarda çok hızlı. Kamerası idare ediyor. Ses kalitesi konusunda hoparlörler o kadar iyi değil ama kulaklık mükemmel. Ekran konusunda bence çok güzel. İnternet, sosyal ağ vs. başarılı. Zaten günümüzde bu özelliklerde telefon çok ama iPhone 5S iyi bir telefon. Kırılma konusuna gelince. Yaklaşık 2 sene kullandım. Telefon 10'dan fazla kez düştü. Benim telefonda ufak tefek çiziklerden başka birşey olmadı.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sarj sorunu biraz canını sikabilir. Ekran konusuna alisiyosun bi sure sonra brn 4.8 inch ekran kullanfim simdi 4 inch normal gelmeye basladi

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Dostum hiç tartışılmaz, iPhone dayanıklılık, sistem, kalite konusunda 1 numaradır ve kullanımıda gayet basit ve kolaydır tabi!

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
5s al geç diyorum o kadar :thumbup:

hasiim__

hasiim__

Üye
5S al bence ben 5S kullanıyorum oldukça da memnunum hem görünüş olarak da daha şık bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt