Telefonun seni spora tesvik etmesi de güzelmis :D Yanında kızlar olunca ister istemez ediyorsun :D
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Konu Sahibi codblackops2' Alıntı: Telefonun seni spora tesvik etmesi de güzelmis Genişletmek için tıkla ... Yanında kızlar olunca ister istemez ediyorsun
codblackops2' Alıntı: Telefonun seni spora tesvik etmesi de güzelmis Genişletmek için tıkla ... Yanında kızlar olunca ister istemez ediyorsun
fk555897 Üye Siycey' Alıntı: Evet basit kullanımı benim arkadaş s5 aldı o da nasıl açacam diye soruyor bana O kadar zor değil aslında Genişletmek için tıkla ... Zor değil ama 50 adım atıyorum 310 adım yazıyor.
Siycey' Alıntı: Evet basit kullanımı benim arkadaş s5 aldı o da nasıl açacam diye soruyor bana O kadar zor değil aslında Genişletmek için tıkla ... Zor değil ama 50 adım atıyorum 310 adım yazıyor.
MaxipmaN Üye fk555897' Alıntı: Zor değil ama 50 adım atıyorum 310 adım yazıyor. Genişletmek için tıkla ... zor değil inanırsan
fk555897' Alıntı: Zor değil ama 50 adım atıyorum 310 adım yazıyor. Genişletmek için tıkla ... zor değil inanırsan
fk555897 Üye MaxipmaN' Alıntı: zor değil inanırsan Genişletmek için tıkla ... Söylediğim sonuçlar kesin doğru mu?
MaxipmaN Üye fk555897' Alıntı: Söylediğim sonuçlar kesin doğru mu? Genişletmek için tıkla ... ben 40 adım attım 40 diyordu
fk555897' Alıntı: Söylediğim sonuçlar kesin doğru mu? Genişletmek için tıkla ... ben 40 adım attım 40 diyordu
fk555897 Üye MaxipmaN' Alıntı: ben 40 adım attım 40 diyordu Genişletmek için tıkla ... Bugün baya yürüdüm 5600'lere çıktı. Doğru olma ihtimali de var.
MaxipmaN' Alıntı: ben 40 adım attım 40 diyordu Genişletmek için tıkla ... Bugün baya yürüdüm 5600'lere çıktı. Doğru olma ihtimali de var.
MaxipmaN Üye fk555897' Alıntı: Bugün baya yürüdüm 5600'lere çıktı. Doğru olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla ... koy cebine adımlarını say
fk555897' Alıntı: Bugün baya yürüdüm 5600'lere çıktı. Doğru olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla ... koy cebine adımlarını say
ogzhnoTr Üye Nokia 5800 kullanıyordum orda doğru çıkıyordu samsungda mı yanlış çıkacak ? 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Nokia 5800 kullanıyordum orda doğru çıkıyordu samsungda mı yanlış çıkacak ? 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.