Evet çok seri görünüyor.Kullanımı rahat alıştın mı bırakamassınRica yaparım
![]()
Fazla saydıgı oluyor arada hatta benim canım sıkılınca açıyom hoplatınca adım attıgını sanıyorokul yurt arası kaç km hala kestiremedim deniycem![]()

Tapatalk'da gördüm attığın resimde.S4 de guccük değil ama![]()

Valla ios hiç kullanmadım ama health diye aratsan appstore de bişeyler çıkar heraldeS-Healtha benzeyen IOS uygulaması önerir misiniz?
Note 3 kendi uygulaması diye biliyom ben S-health diye arattırmağazada hangi uygulama bu bulamadım
Neyi ?Tapatalk'da gördüm attığın resimde.![]()

bulamadım apk olarak belki vardırValla ios hiç kullanmadım ama health diye aratsan appstore de bişeyler çıkar heralde
Note 3 kendi uygulaması diye biliyom ben S-health diye arattır
Neyi ?![]()
xda da vardır da root falan isteyebilirbulamadım apk olarak belki vardır
O kötü gülücüğü.Valla ios hiç kullanmadım ama health diye aratsan appstore de bişeyler çıkar heralde
Note 3 kendi uygulaması diye biliyom ben S-health diye arattır
Neyi ?![]()

Önemli değil yav yazı da börek fırlatırmış gibi derkenRuntastic Pedometer PRO kurdum telefonu yukarı doğru sallayın börek fırlatırmış gibi adım artıo cebde düzgün çalışacak demekkiyazı büyük oldu düzeltemedim

telefonu yukarı kaldırıyomuş gibi yapınca adım artıyor sensörle çalışıyorÖnemli değil yav yazı da börek fırlatırmış gibi derken![]()
Aynı benimkide öyletelefonu yukarı kaldırıyomuş gibi yapınca adım artıyor sensörle çalışıyor

runtasticte kmh de var maxicepten indiriverdim türkish bi de süper oldu kafa bozuktu mutlu oldum lanAynı benimkide öyle![]()

runtasticte kmh de var maxicepten indiriverdim türkish bi de süper oldu kafa bozuktu mutlu oldum lan![]()

Telif ücreti!Kullanımı rahat alıştın mı bırakamassınRica yaparım
![]()