GM Discovery .gnz tema

Sponsorlu Bağlantılar

TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery .gnz tema

İndirdikten sonra Dahili hafızadaki Theme adlı klasöre atalım Sonra tema Bölümüne girdiğimizde 2. sayfada çıkacaktır seçip uygulayalım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: guwen35

harun""

harun""

Üye
Teşekkürler kilit ekranının ios7 benzemesi güzel olmuş

dj.eric

dj.eric

Üye
Farklı bi siteye upload edermisin sana zahmet kardesim

tifazcik

tifazcik

Üye
Theme diye biyer yok bende

• Beğen
Tepkiler: kiraz.muhammed1
TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
    Konu Sahibi
Dahili hafizada Theme adli klasor yoksa oluşturun

keops31

keops31

Üye
ayıp ayıp mega.co.nz a laf etmişler :D paylaşım için sağol emeğine sağlık

adanalı1

adanalı1

Üye
:tşk:

guwen35

Üye
TeşekkürlerBunu general Mobile discovery elite tlfnu da kurabilir miyiz yoksa sadece general Mobile discovery için mi?

tifazcik

tifazcik

Üye
attım bisey olmadi

tusam

tusam

Üye
paylaşım için teşekkürler. Bilgisi olan için soruyorum gnz uzantılı tema yapma imkanımız varmı? Yaklaşık 30 kadar gnz uzantılı yema buldum ama yapmak daha mantıklı geldi genelde bayanların ilgisini çekicek tarzda temalar olduğu için bulduklarım

TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler. Bilgisi olan için soruyorum gnz uzantılı tema yapma imkanımız varmı? Yaklaşık 30 kadar gnz uzantılı yema buldum ama yapmak daha mantıklı geldi genelde bayanların ilgisini çekicek tarzda temalar olduğu için bulduklarım

gnz uzantılı temayı kolaylıkla 7zip veya winrar kullanarak yapabilirsiniz sadece görselleri değiştirmenizi tavsiye ederim önce bir temayı buraya çıkar diyerek çıkartalım sonra resimleri istediğiniz gibi düzenleyin düzenleme bittikten sonra winrar veya 7zip ile çıkarttığımız temayı tekrar açalım sonrasında düzenlediğimiz klasörleri açtığımız gnz dosyasına atalım eğer direk rarlar iseniz telefon görmüyor bu yüzden böyle bir yol daha iyi

a11

Üye
Baska temalarda bekliyorz :)

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
ben hic bi sekilde indiremiyom duzgun bi yere koysaniz da indirsek zippshare gibi

tusam

tusam

Üye
gnz uzantılı temayı kolaylıkla 7zip veya winrar kullanarak yapabilirsiniz sadece görselleri değiştirmenizi tavsiye ederim önce bir temayı buraya çıkar diyerek çıkartalım sonra resimleri istediğiniz gibi düzenleyin düzenleme bittikten sonra winrar veya 7zip ile çıkarttığımız temayı tekrar açalım sonrasında düzenlediğimiz klasörleri açtığımız gnz dosyasına atalım eğer direk rarlar iseniz telefon görmüyor bu yüzden böyle bir yol daha iyi

Mesela kilit ekranını değiştirmişler kocaman bi kilit görmek yerine samsungların kilit ekranı gibi yapmışlar bunları ayarlayabiliyomuyuz dediğin şekilde şimdiden teşekkürler

TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
    Konu Sahibi
Mesela kilit ekranını değiştirmişler kocaman bi kilit görmek yerine samsungların kilit ekranı gibi yapmışlar bunları ayarlayabiliyomuyuz dediğin şekilde şimdiden teşekkürler
Frameworks/res/drawable-xhdpi Buradaki resimlerden şeklini ayarlıyabiliyorsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt