MaxipmaN
Üye
sen harcanıyon olumkolanın içe içe öl de babanlara filan para ödesin kola firmaları boşuna ölmemiş olursun![]()

sen harcanıyon olumkolanın içe içe öl de babanlara filan para ödesin kola firmaları boşuna ölmemiş olursun![]()

Tamam sayko cevap behliyokbeyler kendimi bıçaklıyorum tam ölürken pepsi içecem sonucu yazarım![]()

Bize para düşçek mi önemli olan obeyler kendimi bıçaklıyorum tam ölürken pepsi içecem sonucu yazarım![]()

sana yok bk içBize para düşçek mi önemli olan o![]()

sanırım öldü![]()

haıyrrr 1 litre içse 1 gün fazladan yaşarDemekki neymiş pepsi yalanmış![]()

O zaman ben hiç ölmeyecem bizim balkonun fotosunu atayım bi arahaıyrrr 1 litre içse 1 gün fazladan yaşar![]()

pepsi kasası mı koleksiyonladın naptınO zaman ben hiç ölmeyecem bizim balkonun fotosunu atayım bi ara![]()

Yazın çöpü pepsiyle doldururumpepsi kasası mı koleksiyonladın naptın![]()

kilo verAğır içiciyim![]()

1.64 boyum var 46 kiloyum sence alıyım mı veriyim mikilo ver![]()

aslında kola kilo yapar ama metabolizman hızlı sanırım benim gibi1.64 boyum var 46 kiloyum sence alıyım mı veriyim mi![]()

Müslüman Israilliler yalan söylemez.Demekki neymiş pepsi yalanmış![]()

Valla galiba öyle öküz gibi yiyorum bak çok ciddi diyorum yani acaip yemek yerim zaten cips ve patates kızartmasını saymıyom onları hergün yiyom bide makarna falan ginede alamıyorum yani alsamda göbek yapıyor sadece kollara fazla etkisi olmyoraslında kola kilo yapar ama metabolizman hızlı sanırım benim gibi![]()