Samsung Galaxy Note 3 - Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

eSchmid

eSchmid

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3 - Kasma Sorunu
2-3 gün önce Turkcell'den note 3 aldım.. olabildiğince az program yükledim.. nerdeyse toplamı 1-2 GB'yi bile geçmiyecek şekilde. SD Cart'ı mı da önceki telefonumda biçimlendirdikten sonra note 3'üme taktım.. fakat gün geçtikçe bi ince kasma yavaşlama sorunlarını yaşadım. örn: klasörün takılarak açılması rehberin yıllar sonra açılması gibi.. acaba çözüm ne olabilir ? 1-2 günde bir clean master'la gereksiz dosyaları da siliyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
Rehber butun samsunglarda yillar sonra açılır.kronik sorun o .ama klasoru bileneyecegim

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, MaxipmaN ve Invoke
eSchmid

eSchmid

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende biliyorum bundan önceki telefonum da samsung'du fakat Antutu diye bi program indirip kullandım (telefonun dünya sıralamasındaki yeri için telefon testi) orda bi kastı telefon ondan sonra rehber geç açılmaya ve genel kasmalara başladı

Koradam

Üye
Hafiza kartini cikarip reboot attip kullanirmisiniz ?

eSchmid

eSchmid

Üye
    Konu Sahibi
yaptım.. fakat değişen birşey olmadı

Son düzenleme:
Anil-D

Anil-D

Üye
format at duzelir hocam wipe data wipe partition

ginaz

Üye
Clean master uygulamasını kaldır telefonunu yeniden başlat bir sorunun kalmaz.

gungfu155110

gungfu155110

Üye

80 den fazla uygulama yüklü bir gram kasma yok hafıza kartını değiştir Toshiba kullan

gungfu155110

gungfu155110

Üye
Clean master bende de var sıkıntı yapmıyor da onda mi yapacak :rolleyes:

xmustx

xmustx

Üye
İlginç ben şahit olmadım..

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Bende de kasma yok valla hic ama dedikleri gibi rehberde olur o bence

sacid589

sacid589

Üye
Rehber butun samsunglarda yillar sonra açılır.kronik sorun o .ama klasoru bileneyecegim
Kardeşim rehberin geç açılma sorununu çoğu kişi dile getiriyor fakat bende böyle bir sorun yok tıkladığım gibi açılıyor :s

codblackops2

codblackops2

Üye
Kardeşim rehberin geç açılma sorununu çoğu kişi dile getiriyor fakat bende böyle bir sorun yok tıkladığım gibi açılıyor :s
Gorev yoneticisinden rami temizle veya rehberden geri tusuyla cik bi 5 dk sonra gir gec acilir.arkaplana alirsan home tusuyla normal olarak bastigin gibi acilir :)

MaxipmaN

Üye
note2 rehberi gayet hızlı açıyo

KayraBey

KayraBey

Üye
Sürekli ram temizliği yapma.

MaxipmaN

Üye
cclenaner master ile ram temizliği yapmayın çalışması gereken uygulamaları kapatık geçici performans kaybına yol açıyor, du speed booster iyi gibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt