Android 4 ICS Hemen Okuyun!!!

Sponsorlu Bağlantılar

EmRe Akyldz

EmRe Akyldz

Üye
    Konu Sahibi
Android 4 ICS Hemen Okuyun!!!
Arkadaşar bana bu programacil lazım lütfen hemen cevap yazabilirmisiniz...Aslında indiriyorumdasertifika sorunufalanveriyo güncel bir yer bilen lütfen paylaşsın !!!!Android 4 ICS !!!!

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Arkadaşar bana bu programacil lazım lütfen hemen cevap yazabilirmisiniz...Aslında indiriyorumdasertifika sorunufalanveriyo güncel bir yer bilen lütfen paylaşsın !!!!Android 4 ICS !!!!
Android işletim sistemini mi indirmeye çalışıyorsun?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Android işletim sistemini mi indirmeye çalışıyorsun?
Android Icecream Sandwich temasından bahsediyor sanırım, tema dediğim sistemi bildiğin android gibi gösteriyor
Sertifika hatası veriyorsa telefonu hacklemen lazım

Invoke

Invoke

Üye
hemen okudum.

EmRe Akyldz

EmRe Akyldz

Üye
    Konu Sahibi
Evet empat sen haklısın android gösterimini istiyorum görünüm onun gibi olsun istiyorum ve programı çok beğendim yani bu uygulamanın güncel bir uploadı varsa sevinirim
Android Icecream Sandwich temasından bahsediyor sanırım, tema dediğim sistemi bildiğin android gibi gösteriyor
Sertifika hatası veriyorsa telefonu hacklemen lazım

NASIL HACKLENİYOR ANLATABİLİRMİSİN

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Evet empat sen haklısın android gösterimini istiyorum görünüm onun gibi olsun istiyorum ve programı çok beğendim yani bu uygulamanın güncel bir uploadı varsa sevinirim
Sen o sertifika hatası vereni kur, başka var mı bilmiyorum, önce telefonu hackle, norton symbian hack ile kolayca halledebilirsinNorton Symbian Hack diye arat forumda bulabilirsin konuda anlatımı mevcut

EmRe Akyldz

EmRe Akyldz

Üye
    Konu Sahibi
Sen o sertifika hatası vereni kur, başka var mı bilmiyorum, önce telefonu hackle, norton symbian hack ile kolayca halledebilirsin

O nasıl birşey bi bahsedebilirmisin nasıl yapılıo???

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

NASIL HACKLENİYOR ANLATABİLİRMİSİN
Programın adı ne?
Belki signed vardır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt