@tadalar
Hocam best ayarında videoyu çeviriyorum ama video bozuk rengarenk oluyor.
Sende de durum aynımı ?
Bu şekilde oluyor:
ayarları tam olarak söylerseniz aynı şekilde denerim, bende best diye bir kısım gözükmüyor, siz bir programı bir güncellemeyi deneyin belki sizin eski süremde kalmıştır bölge abd yapıp, ben şuana kadar 3-4 video çevirdim genel olarak sorun olmadı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hocam güncel ücretli sürümü kullanıyorum ve ayarlarda bu şekilde:
Encoding modu fast yaptığımda sorun yok ama best yaptığımda bu sorun ortaya çıkıyor
Ve bölgeyi abd olarak ta denedim sonuç aynı
Hocam slow kısım derken ??ilk olarak whatsap ben yapamıyorum o ücretli bendeki deneme sürümü ancak best yaptığımda çok uzun surdu ancak video dönüştürüldü ancak slow yapılan kısım yok hiç nedenini bilmiyorum, video sorunsuz

Hocam slow kısım derken ??
Diğer kalite seçeneklerinde de durum aynı acaba telefonun gücümü yetmiyor anlamadım ki![]()
Androidde Böyle Bir Proğram Yokmu Genelde Hepsi Reklamlı Yada İnternetli![]()
best (slow) dediği ayar en iyi (best) kalitede yap demek ama en iyi kalite olduğu için işlem süresi uzar yani yavaş olur yani slowyani best (slow) kısmını seçince yavaşlatması lazım değil mi yoksa ben yanlış mı anladım, gücü yeter sadece uzun sürdüğünü söylemek istedim, pc de de böyle bazı çevirmeler uzun sürer
videoda yavaşlama değil o işlem yavaş olacağından süre uzar demek
mesela hemen dönüştürsün istersen de kaliteyi low tutarsın onda da fast yazar 
Evet pc de de Moo0 Video Minimizer 1.14 kullanıyorum oldukça iyiyani best (slow) kısmını seçince yavaşlatması lazım değil mi yoksa ben yanlış mı anladım, gücü yeter sadece uzun sürdüğünü söylemek istedim, pc de de böyle bazı çevirmeler uzun sürer

best (slow) dediği ayar en iyi (best) kalitede yap demek ama en iyi kalite olduğu için işlem süresi uzar yani yavaş olur yani slowvideoda yavaşlama değil o işlem yavaş olacağından süre uzar demek
mesela hemen dönüştürsün istersen de kaliteyi low tutarsın onda da fast yazar
(uygulama yüklü değil bende ezberden konuşuyorum genel bir tabirdir bunlar)
Videoları anında izleme derken? Tarayıcıda mı nerede ?Bu günkü güncellemeden sonra videoları anında izleyebilme seçeneği gelmiş ama hala şu best sorunu bende devam ediyor anlamadım gitti =/ Kesin telefonun gücü yetmiyor![]()
seçtiğiniz vidyolarda altta isim çıkan kısıma star butonu gelrek doğru video yu seçtiniz mi tarzında izleme şansı sunuyor size güzel bir şey aslında programdan çıkmadan karışıklık olmasın diye kolaylıkoluşturduğu video yu izleme seçeneğin de de var ancak sizinde başınıza gelen sorun şuan banada geldi kendi çektiğim videoda oldu bir defeda farklı videolarda deneme yapacağım @skynetVideoları anında izleme derken? Tarayıcıda mı nerede ?