Öneri Video Compressor Mağazada!

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Bilgi için teşekkürler

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Eline sağlık Güzelmiş

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

• Beğen

skynet

Üye
@tadalar
Hocam best ayarında videoyu çeviriyorum ama video bozuk rengarenk oluyor.
Sende de durum aynımı ?
Bu şekilde oluyor:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
@tadalar
Hocam best ayarında videoyu çeviriyorum ama video bozuk rengarenk oluyor.
Sende de durum aynımı ?
Bu şekilde oluyor:

ayarları tam olarak söylerseniz aynı şekilde denerim, bende best diye bir kısım gözükmüyor, siz bir programı bir güncellemeyi deneyin belki sizin eski süremde kalmıştır bölge abd yapıp, ben şuana kadar 3-4 video çevirdim genel olarak sorun olmadı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
ayarları tam olarak söylerseniz aynı şekilde denerim, bende best diye bir kısım gözükmüyor, siz bir programı bir güncellemeyi deneyin belki sizin eski süremde kalmıştır bölge abd yapıp, ben şuana kadar 3-4 video çevirdim genel olarak sorun olmadı

Hocam güncel ücretli sürümü kullanıyorum ve ayarlarda bu şekilde:

Encoding modu fast yaptığımda sorun yok ama best yaptığımda bu sorun ortaya çıkıyor :(
Ve bölgeyi abd olarak ta denedim sonuç aynı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Hocam güncel ücretli sürümü kullanıyorum ve ayarlarda bu şekilde:

Encoding modu fast yaptığımda sorun yok ama best yaptığımda bu sorun ortaya çıkıyor :(
Ve bölgeyi abd olarak ta denedim sonuç aynı

ilk olarak whatsap ben yapamıyorum o ücretli bendeki deneme sürümü ancak best yaptığımda çok uzun surdu ancak video dönüştürüldü ancak slow yapılan kısım yok hiç nedenini bilmiyorum, video sorunsuz

skynet

Üye
ilk olarak whatsap ben yapamıyorum o ücretli bendeki deneme sürümü ancak best yaptığımda çok uzun surdu ancak video dönüştürüldü ancak slow yapılan kısım yok hiç nedenini bilmiyorum, video sorunsuz

Hocam slow kısım derken ??
Diğer kalite seçeneklerinde de durum aynı acaba telefonun gücümü yetmiyor anlamadım ki :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
İyiymiş :D

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Teşekkürler eline sağlık deneyeceğim.

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Androidde Böyle Bir Proğram Yokmu Genelde Hepsi Reklamlı Yada İnternetli :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
100 mb lık bir video da, Whatsapp ın 16 mb sınırını 360 p very high ile aşabiliyorum. Cepten whatsapp ile göndermeye gayet yeterli bir kalite ortaya çıkıyor. Paralı sürümde whatsapp optimizasyon seçeneği var ama kalite bazında karşılaştırma yapamıyorum. Satın alan arkadaşlardan örnek bir 100 mb. lık video da denemelerini ve sonuçları bildirmelerini rica edebiliriz ;) Whatsapp optimizasyonu ayarı ile 360p yada 480p (artık hangisi 16 mb altında ise) ayarını.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Hocam slow kısım derken ??
Diğer kalite seçeneklerinde de durum aynı acaba telefonun gücümü yetmiyor anlamadım ki :)

yani best (slow) kısmını seçince yavaşlatması lazım değil mi yoksa ben yanlış mı anladım, gücü yeter sadece uzun sürdüğünü söylemek istedim, pc de de böyle bazı çevirmeler uzun sürer

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Androidde Böyle Bir Proğram Yokmu Genelde Hepsi Reklamlı Yada İnternetli :(

genel olarak bizde olan programların aynı isimde android kısmında bulabilirsiniz tabiki reklamlı olabilir, bir sürü program vardır araştırmanız gerekiyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yani best (slow) kısmını seçince yavaşlatması lazım değil mi yoksa ben yanlış mı anladım, gücü yeter sadece uzun sürdüğünü söylemek istedim, pc de de böyle bazı çevirmeler uzun sürer

best (slow) dediği ayar en iyi (best) kalitede yap demek ama en iyi kalite olduğu için işlem süresi uzar yani yavaş olur yani slow :) videoda yavaşlama değil o işlem yavaş olacağından süre uzar demek :)mesela hemen dönüştürsün istersen de kaliteyi low tutarsın onda da fast yazar :)
(uygulama yüklü değil bende ezberden konuşuyorum genel bir tabirdir bunlar)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve skynet

skynet

Üye

Evet pc de de Moo0 Video Minimizer 1.14 kullanıyorum oldukça iyi :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
best (slow) dediği ayar en iyi (best) kalitede yap demek ama en iyi kalite olduğu için işlem süresi uzar yani yavaş olur yani slow :) videoda yavaşlama değil o işlem yavaş olacağından süre uzar demek :)mesela hemen dönüştürsün istersen de kaliteyi low tutarsın onda da fast yazar :)
(uygulama yüklü değil bende ezberden konuşuyorum genel bir tabirdir bunlar)

slow deyince benim kafa karıştı neyse teşekkürler bilgilendirme için o zaman low best 360p ayarlarında hiç bir sorun yapmadan dönüştürüyor

skynet

Üye
Bu günkü güncellemeden sonra videoları anında izleyebilme seçeneği gelmiş ama hala şu best sorunu bende devam ediyor anlamadım gitti =/ Kesin telefonun gücü yetmiyor : ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu günkü güncellemeden sonra videoları anında izleyebilme seçeneği gelmiş ama hala şu best sorunu bende devam ediyor anlamadım gitti =/ Kesin telefonun gücü yetmiyor : ?
Videoları anında izleme derken? Tarayıcıda mı nerede ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Videoları anında izleme derken? Tarayıcıda mı nerede ?
seçtiğiniz vidyolarda altta isim çıkan kısıma star butonu gelrek doğru video yu seçtiniz mi tarzında izleme şansı sunuyor size güzel bir şey aslında programdan çıkmadan karışıklık olmasın diye kolaylıkoluşturduğu video yu izleme seçeneğin de de var ancak sizinde başınıza gelen sorun şuan banada geldi kendi çektiğim videoda oldu bir defeda farklı videolarda deneme yapacağım @skynet

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Akhtoher

Üst Alt