5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

beatboxqwe

Üye
Abi alarm ekranini nasil ofw deki gibi yapabilirim

muhammet.ucr

Üye
kardeş konuyla alakasız ama bişey sorcam.. Ben 5800 ın kasasıni değistim şebeke eskisi kadar çekmemeye başladı neden ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş konuyla alakasız ama bişey sorcam.. Ben 5800 ın kasasıni değistim şebeke eskisi kadar çekmemeye başladı neden ?
başka bir 5800 la karşılaştır. aynı şebekeler olsun, o zaman anlarsın telefondamı sorun diye...

zotik

Üye
telefondaki dosyaları(rehber vs.) nokia suite ile yedeklemiştim.bunu yaptıktan sonra tekrar telefona(5800) atabilir miyim?

edit: yedeklediğim dosyaları sorunsuz bir şekilde geri yükledim

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefondaki dosyaları(rehber vs.) pc suite ile yedeklemiştim.bunu yaptıktan sonra tekrar telefona(5800) atabilir miyim?
hiç denemedim. yazılım uyuşmazlığı olabilir ama denemen gerek olma ihtimalide yüksek...

beatboxqwe

Üye
Abi verdigin fontlari resource\fonts klasorune atiyoruz ya onlari sonra silemiyoruz telefonu eski fontune getirmek icin ne yapmamiz gerekiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi verdigin fontlari resource\fonts klasorune atiyoruz ya onlari sonra silemiyoruz telefonu eski fontune getirmek icin ne yapmamiz gerekiyor
klasörün ismini a yap. telefonu kapat aç daha sonra a klasörünü sil

beatboxqwe

Üye
Tamam abi sağol klasör silinmiyordu da o yüzden sordum :)

Puni44

Puni44

Üye
s.a kardeş şu sorunlar var bende acaba neden kaynaklanıyor 1)Radyo dinlerken radyo kanallarında gezinirken aniden donuyor telefon.2) rehberde birisinin numarasını görücem diye basıyorum numara sayfayı gelmiyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum 3)haritalarıda bir türlü güncelleyemedim yardımcı olurmusun ?
s.a kardeş şu sorunlar var bende acaba neden kaynaklanıyor 1)Radyo dinlerken radyo kanallarında gezinirken aniden donuyor telefon.2) rehberde birisinin numarasını görücem diye basıyorum numara sayfayı gelmiyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum 3)haritalarıda bir türlü güncelleyemedim yardımcı olurmusun ?

yardım edecek olan yokmu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

yardım edecek olan yokmu
hard format at ve hafıza kartını biçimlendir... haritaları pc den güncelle...

only_download

Üye
Arkadaşlar galerideki sıkıntı herkeste var mı? Whatsapp'tan indirilen görüntüler açılmıyor, ve önceden açtığı resmi düzenle deyip kesince küçültünce de açmıyor. Ama dosya yöneticisinden açıyor... Düzeltilebilir mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar galerideki sıkıntı herkeste var mı? Whatsapp'tan indirilen görüntüler açılmıyor, ve önceden açtığı resmi düzenle deyip kesince küçültünce de açmıyor. Ama dosya yöneticisinden açıyor... Düzeltilebilir mi?
hafıza kartını biçimlendir, hard format at tekrar hafıza kartını biçimlendir..

only_download

Üye
hafıza kartını biçimlendir, hard format at tekrar hafıza kartını biçimlendir..
oldu canım çocuk oyuncağıydi bu da ağzınıza bi format bi de biçimlendir yerleştirmissiniz başka çözüm yok, onları yazılımı yüklerken yapmıştım zaten. Neyse teşekkürler yine de başka yazılım yükledim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
oldu canım çocuk oyuncağıydi bu da ağzınıza bi format bi de biçimlendir yerleştirmissiniz başka çözüm yok, onları yazılımı yüklerken yapmıştım zaten. Neyse teşekkürler yine de başka yazılım yükledim.
Burda sana kimse yardım etmek zorunda değil... Ağzımıza yerleştirmişmişizmiş... bir zahmet yükle bunada dönme...

only_download

Üye
Burda sana kimse yardım etmek zorunda değil... Ağzımıza yerleştirmişmişizmiş... bir zahmet yükle bunada dönme...
zaten senden yardım istemedim BILEN herhangi biri var mi diye sordum... ;)

beatboxqwe

Üye
Kardesim bu telefon oyle iphone a falan benzemez flash atarken sikinti cikabilir veya yukledigin bir program sikinti cikarabilir veya yukledigin bir program sikinti cikarabilir herhangi bir cfw de konu sahibi kadar kimse bilgili olamaz cunku kullanilan modlamalari o bilir daha da uzatabilirim bu konusmayi ama senin gibi bir seviyesizle ugrasamam begenmediysen baska bir cfw yuklersin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
zaten senden yardım istemedim BILEN herhangi biri var mi diye sordum... ;)
Sende haklısın konuma sahip çıkıp yazdığım için... senin gibiler insaniyetten anlamazlar....
Kardesim bu telefon oyle iphone a falan benzemez flash atarken sikinti cikabilir veya yukledigin bir program sikinti cikarabilir veya yukledigin bir program sikinti cikarabilir herhangi bir cfw de konu sahibi kadar kimse bilgili olamaz cunku kullanilan modlamalari o bilir daha da uzatabilirim bu konusmayi ama senin gibi bir seviyesizle ugrasamam begenmediysen baska bir cfw yuklersin
hiç uğraşma ergen olduğu kesin...

Üst Alt