DOSYALARI BULUP DEĞİŞTİRMEN GEREK... ODA ÇALIŞIRMI BİLMİYORUM. HİÇ DENEMEDİMAbi alarm ekranini nasil ofw deki gibi yapabilirim
kasasını değiştirdiğin için olabilir mi?kardeş konuyla alakasız ama bişey sorcam.. Ben 5800 ın kasasıni değistim şebeke eskisi kadar çekmemeye başladı neden ?

başka bir 5800 la karşılaştır. aynı şebekeler olsun, o zaman anlarsın telefondamı sorun diye...kardeş konuyla alakasız ama bişey sorcam.. Ben 5800 ın kasasıni değistim şebeke eskisi kadar çekmemeye başladı neden ?
hiç denemedim. yazılım uyuşmazlığı olabilir ama denemen gerek olma ihtimalide yüksek...telefondaki dosyaları(rehber vs.) pc suite ile yedeklemiştim.bunu yaptıktan sonra tekrar telefona(5800) atabilir miyim?
klasörün ismini a yap. telefonu kapat aç daha sonra a klasörünü silAbi verdigin fontlari resource\fonts klasorune atiyoruz ya onlari sonra silemiyoruz telefonu eski fontune getirmek icin ne yapmamiz gerekiyor
Rica ederim kardeşimTamam abi sağol klasör silinmiyordu da o yüzden sordum![]()
s.a kardeş şu sorunlar var bende acaba neden kaynaklanıyor 1)Radyo dinlerken radyo kanallarında gezinirken aniden donuyor telefon.2) rehberde birisinin numarasını görücem diye basıyorum numara sayfayı gelmiyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum 3)haritalarıda bir türlü güncelleyemedim yardımcı olurmusun ?
hard format at ve hafıza kartını biçimlendir... haritaları pc den güncelle...s.a kardeş şu sorunlar var bende acaba neden kaynaklanıyor 1)Radyo dinlerken radyo kanallarında gezinirken aniden donuyor telefon.2) rehberde birisinin numarasını görücem diye basıyorum numara sayfayı gelmiyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum 3)haritalarıda bir türlü güncelleyemedim yardımcı olurmusun ?
yardım edecek olan yokmu
hafıza kartını biçimlendir, hard format at tekrar hafıza kartını biçimlendir..Arkadaşlar galerideki sıkıntı herkeste var mı? Whatsapp'tan indirilen görüntüler açılmıyor, ve önceden açtığı resmi düzenle deyip kesince küçültünce de açmıyor. Ama dosya yöneticisinden açıyor... Düzeltilebilir mi?
oldu canım çocuk oyuncağıydi bu da ağzınıza bi format bi de biçimlendir yerleştirmissiniz başka çözüm yok, onları yazılımı yüklerken yapmıştım zaten. Neyse teşekkürler yine de başka yazılım yükledim.hafıza kartını biçimlendir, hard format at tekrar hafıza kartını biçimlendir..
Burda sana kimse yardım etmek zorunda değil... Ağzımıza yerleştirmişmişizmiş... bir zahmet yükle bunada dönme...oldu canım çocuk oyuncağıydi bu da ağzınıza bi format bi de biçimlendir yerleştirmissiniz başka çözüm yok, onları yazılımı yüklerken yapmıştım zaten. Neyse teşekkürler yine de başka yazılım yükledim.
zaten senden yardım istemedim BILEN herhangi biri var mi diye sordum...Burda sana kimse yardım etmek zorunda değil... Ağzımıza yerleştirmişmişizmiş... bir zahmet yükle bunada dönme...
Sende haklısın konuma sahip çıkıp yazdığım için... senin gibiler insaniyetten anlamazlar....zaten senden yardım istemedim BILEN herhangi biri var mi diye sordum...![]()
hiç uğraşma ergen olduğu kesin...Kardesim bu telefon oyle iphone a falan benzemez flash atarken sikinti cikabilir veya yukledigin bir program sikinti cikarabilir veya yukledigin bir program sikinti cikarabilir herhangi bir cfw de konu sahibi kadar kimse bilgili olamaz cunku kullanilan modlamalari o bilir daha da uzatabilirim bu konusmayi ama senin gibi bir seviyesizle ugrasamam begenmediysen baska bir cfw yuklersin