5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
tanımadan buradan hakkımda karara varıyorsunuz ergen, insaniyet diyorsunuz. Kimin ergen olduğunu ortaya çıkartıyorsunuz. Sizle kalıp ağzınızı kapatırdim da hiç boş vakit harcayamam meşgulüm. Bu arada "insaniyet"in kelime anlamıni öğren toplum içinde güldürme kendine ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tanımadan buradan hakkımda karara varıyorsunuz ergen, insaniyet diyorsunuz. Kimin ergen olduğunu ortaya çıkartıyorsunuz. Sizle kalıp ağzınızı kapatırdim da hiç boş vakit harcayamam meşgulüm. Bu arada "insaniyet"in kelime anlamıni öğren toplum içinde güldürme kendine ;)
sen ilk önce forum anlayışını ve emeğe saygı duymayı öğren.... biri yardım etmeye çalıştığı zaman vıdı vıdı ötmek yerine alttan almayı öğren....

Puni44

Puni44

Üye
hakan kardeş dediklerini yaptım ama birkaçgün sonra tekrar rehberde numaraları göstermeme bide radyo çalarken donma olayı oldu.daha önceden kvkya göndermiştim.bi sorun çıkmadı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş dediklerini yaptım ama birkaçgün sonra tekrar rehberde numaraları göstermeme bide radyo çalarken donma olayı oldu.daha önceden kvkya göndermiştim.bi sorun çıkmadı
O zaman farklı cfw dene. Yada orjinale dön öyle dene kardeşim

ferarix

Üye
kardes ben su senın dediğin jaf+nokia yayı indiremedim bi yardım edermisiniz
LUTFENNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:somuru:

Puni44

Puni44

Üye
kardeş bi sorum olucak bazı sitelerde 5800 ın 4g si varmış.ancak ülkemizde olmadıgı için görmiyormuşusz doğrumu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bi sorum olucak bazı sitelerde 5800 ın 4g si varmış.ancak ülkemizde olmadıgı için görmiyormuşusz doğrumu ?
Tabikide doğru değil. Türkiyede 4g değil 3g doğru düzgün çalışmıyor... 4g görünümü kazandırılabiliyor ama 4g desteği malesef yok kardeşim. Türkiyede yok....

beatboxqwe

Üye
Abi bazi kisiler rehberde kayitli olmasina ragmen ararken ismi gozukmuyor

dungnga

Üye
Can you help me? I like it but please help for me add new english language for this CFW. Thank you very much...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sorry. I do not know editing. Please help me
edit and upload it here.thank
App Link:

cfw extract
tools - language manager going to do

beatboxqwe

Üye
Abi vay be turistlerin bile ilgisini cekti :D

dungnga

Üye
I was faild. now my phone is not flash after edit this cfw. please help me for editting to english and upload here. Thank brother...

beatboxqwe

Üye
Abi bazen uygulamalari kendi kendine kapatiyor bunu nasil onlerim

lazye

lazye

Üye
Bunun çözümü yok ram yetmiyor ofw en iyisi aslında ...

• Beğen
Tepkiler: only_download

Üst Alt