Eurovision'a hangi şarkı gidecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Eurovision'a hangi şarkı gidecek?
TRT Tepebaşı Stüdyoları'nda gerçekleşecek bir resepsiyonu müteakiben grubun şarkıyı da seslendireceği bir mini-konser ve basın toplantısı düzenlenecek.
'SHAKE İT UP ŞEKERİM' 4. OLMUŞTU
Finlandiya'da düzenlenen 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Kenan Doğulu, "Shake it up Şekerim" adlı parçasıyla dördüncülüğü elde etmişti. Yarışmayı, Sırbistan adına yarışan Mariya Serifoviç kazanmıştı. Eurovision 2008'de Türkiye'yi Mor ve Ötesi temsil edecek.

_dumanist_

_dumanist_

Üye
düzenlenecek? biz ne zaman duyacağız şarkıyı :)

lazyboy

lazyboy

Üye
çok Sacma Ya Bence Gidecek şarkı We Sanatcıyı Halk Secmeli(sms Le Falan Yanı)

maxiburak

maxiburak

Üye
ya bi ceza gitse turkey kesin 1. olur çünkü
avrupa da rap çok yaygın üstelik ceza tanınan bi rap ci (yurt dısında 200 e yakın konseri war ) + ceza nın yaptıgı rap de güsel oluyoo

_dumanist_

_dumanist_

Üye

mservank

mservank

Üye
Ben şarkıyı dinledim klasik Mor ve Ötesi şarkıları gibi hoş zamanla belki daha da hoş gelir.

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Ben şarkıyı dinledim klasik Mor ve Ötesi şarkıları gibi hoş zamanla belki daha da hoş gelir.
İlk dinlediğimde aa bu mu gidecek yaa yarışmaya gibisinden bir hayel kırıklığına uğramıştım yani çok klasik sıradan gelmişti fakat şarkıyı üstüste birkaç defa dinlediğimde çok güzel buldum :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya bi ceza gitse turkey kesin 1. olur çünkü
avrupa da rap çok yaygın üstelik ceza tanınan bi rap ci (yurt dısında 200 e yakın konseri war ) + ceza nın yaptıgı rap de güsel oluyoo
aynen katılıorum kardesım Ceza tek yada Sagopa yla .beraber bıseyler yapsalar super olur.

--------------- Ekleme ---------------

bu sarkıyla ısımız zor :(

J@CK@@@L

Üye
bence sagopa 1. olur o enbüyük repçi

Pure Life

Pure Life

Üye
Konu 2008in konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...