Öneri Ekran Görüntüsü Alamama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Görüntüsü Alamama
Merhaba arkadaşlar sorunumu buraya açtığım için kusura bakmayın diğer forumlarda bu konuyla ilgili bi konu açılmış ama yanıt alınamamış. Ana konuda mesaj attım ama cevap alamadım.

Ekran görüntüsü almaya çalıştığımda (Ses açma tuşu + power tuşu aynı anda bastığımda) ekran görüntüsü alırken çıkan ses çıkıyor ekran efekti geliyor ve üstteki bildirimde "Ekran görüntüsü alınamadı" yazıyor.

Bir konunun altında arkadaş fotoğraflarda ayarlardaki tiklenebilen 3 seçeneğide tikleyin yazmış. Ama işaretlenen seçeneklerin ekran görüntüsü almayla hiçbir alakası yok ve sorunumuda çözmedi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Depolama ile alakası olabilir mi? Eğer yer yoksa falan?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu sıfırlamayı denediniz mi? Bazen eski sistem dosyaları bu tarz sorunlar çıkartıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merhaba arkadaşlar sorunumu buraya açtığım için kusura bakmayın diğer forumlarda bu konuyla ilgili bi konu açılmış ama yanıt alınamamış. Ana konuda mesaj attım ama cevap alamadım.

Ekran görüntüsü almaya çalıştığımda (Ses açma tuşu + power tuşu aynı anda bastığımda) ekran görüntüsü alırken çıkan ses çıkıyor ekran efekti geliyor ve üstteki bildirimde "Ekran görüntüsü alınamadı" yazıyor.

Bir konunun altında arkadaş fotoğraflarda ayarlardaki tiklenebilen 3 seçeneğide tikleyin yazmış. Ama işaretlenen seçeneklerin ekran görüntüsü almayla hiçbir alakası yok ve sorunumuda çözmedi.

Eğer SD kart kullanıyorsanız kartı tekrar formatladıktan sonra deneyin.

ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Eğer SD kart kullanıyorsanız kartı tekrar formatladıktan sonra deneyin.

Pardon tam anlayamadım kartımı formatlayayım telefonumu formatlıyıp deneyeyim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tamam sorun çözüldü :D
@bulutsuzgece sen kartla ilgili onları dedikten sonra fotoğrafların depolama yerini telefon yaptım düzeldi muhtemelen kartı biçimlendirdikten sonra düzelir
Konu kilitlensin sorun çözüldü :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt