Tavsiye Hüloğğğ Bird [Flappy Bird Klon]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Hüloğğğ Bird [Flappy Bird Klon]
KONU KİLİTLENSİN.
İçeriği görmeyipte görmek isteyenler olur diye içeriği silmiyorum.

Hüloğğğ Bird

Mağazadaki 2. Uygulamam Olucak İnşallah.
Uygulamayı Linki:

Oyun sadece eğlence amaçlı yapıldı bi kaç bug olabilir. Mesela bazen ilk açılışta borular gözükmüyor bir kere yandıktan sonra düzeliyor.

Unity ile yapıldı. Kaynak kod olarak Klon çalışması kullanılmıştır.

Uygulama İndirmeye Açılmıştır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: redfoxqq, PureFood ve teAtalay

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Deneyelim şu hüloyu :) teşekkür ederiz :)

• Beğen
Tepkiler: ykd96
ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim :) mağazada indirilmeye açıldı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
5 yıldız verelim :)

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
Hüloğ adını duyar duymaz yükledim.süpersin.ne olursa olsun

Çırak ile gönderildi

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Yahu gece gece koptum ya :D elleri kırılsın diyor geçince ama çarpınca hüloğğ diyor ya koptum hahahaha :aha::aha::zuhaha:eline sağlık

ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Yahu gece gece koptum ya :D elleri kırılsın diyor geçince ama çarpınca hüloğğ diyor ya koptum hahahaha :aha::aha::zuhaha:eline sağlık
Teşekkür ederim elleri kırılsın yerine başka güzel bişey bulamamıştım onu kesip koydum :D

Yönetici tarafından düzenlendi:
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Çok güzel olmuş eline sağlık fakat teyzem görürse dava açabilir dikkat et. teyzeyi biraz daha tanınmayacak hale getirebilirsin veya çizgi karakter kullanabilirsin :)

ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel olmuş eline sağlık fakat teyzem görürse dava açabilir dikkat et. teyzeyi biraz daha tanınmayacak hale getirebilirsin veya çizgi karakter kullanabilirsin :)
youtube daki videoları hüloğğğ remixleri hüloğğğ pikaçu edition ı falan şikayet etmediyse bunuda etmez ama bellide olmaz :)
benim çizim insan yüzü yapmada iyi değil hiç uğraşmadım :)Pokemon
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bay H

Bay H

Üye
"Hüloğ" bir siyasi partinin mitinginde ortaya çıkan bir kelimedir fakat bu oyunu siyasi olarak nitelemek yanlış. Hüloğ internet ortamında çipet pet gibi replik haline gelen bir kelimedir bunu siyaset ile bağdaştırmak yanlış olur.

• Beğen
Tepkiler: ykd96 ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Çok beğendim :D rekorum şimdilik 12 :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lütfen siyasi konulara girmeyelim.
Arkadaşımız eğlence amaçlı bir oyun yapmış.
Bu çerçevede değerlendirerek, sadece oyunla ilgili yorum yapalım.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, erhanercan, PureFood ve 5 diğerleri
KayraBey

KayraBey

Üye
Düzenleme için yönetime teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC ve sefaturut
ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Düzenleme için yönetime teşekkürler. Oynayan ve eğlenen herkesede teşekkürler.
:)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Dede
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Deneyim Bi gardaş Ama güzele benziyor..

(ಠ≥ಠ)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu an dışardayım, konuyu ısrarla bir yerlere çekmeye çalışan arkadaşlara wp yönetimi adına gereken cevapları vereceğim. O zamana kadar lütfen konu dışı yorum yazmayın.

Gelecekten gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ykd96, Dede ve PureFood
qweratomic

qweratomic

Üye
Kardeş eger resimi izinsiz kullandıysan hakkında dava açılabilir.
Bence uygulamayı kaldır ???

• Beğen
Tepkiler: Dede
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar resimdeki bayanın hüloğğğ şeklindeki coşku nidası, alışılagelmiş sevinç nidalarından farklı olduğu için çeşitli mizansenlere konu olmuş bir olaydır. İnternette bu gibi ilgi çeken ve kimilerini gülümseten olayların malzeme olarak kullanıldığı pek çok resim, video, oyun gibi şeyler mevcut. Çoğunuz bilirsiniz o videoları. (Nereye S.çacaklar, Jamiryo, Beyin Bedava, Artiz Ne Arar La Bazarda, Kan Benim Damar Benim vs vs). Hepsi toplumumuzun birbirinden ilginç ve hoş yüzlerini yansıtan şeyler.

Elbette resimdeki bayan, resminin izinsiz kullanılmasıyla ilgili olarak dilediği takdirde şikâyetçi olma hakkına sahiptir. Arkadaşımız konuyu açarken de belirtmiş, oyun yalnızca espritüel amaçlı hazırlanmış bir oyun. Kimseyi karalama ya da kimseye hakaret amacı gütmüyor. Size komik gelmeyebilir yada farklı düşüncelerle gülmeyebilirsiniz. Ama bu ille de sizin düşüncenizin doğru olduğu anlamına gelmez. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve forum kullarına aykırı bir durum olduğunda zaten buna müsaade edilmeyeceğini biliyor olmanız gerekir.

Lütfen meseleden kendimize karın ağrısı çıkarmaya çalışmak yerine biraz hoşgörülü olalım. Burası siyaset meydanı değil. Olayın arkasından (hangi parti yönünde olursa olsun) siyasi malzeme çıkarmaya çalışanların iyi niyetinden şüphe duyulacağı ortadadır. Beğenmediyseniz “beğenmedim” yazabilirsiniz. Kaldı ki cevap yazmak zorunda da değilsiniz.

Konu dışı yorumların istisnasız silineceği hususunu bir kez daha belirtir, iyi forumlar dilerim.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...