Arkadaşlar telefonun kendi Müzik uygulaması çalışmıyor şu anda, başlangıçta kalıyor öyle dakikalarca. Silip baştan yüklemenin bir yolu var mıdır acaba?
6snap kullan Rudy neredeyse orijinaliyle eşzamanlı ekliyor özellikleri.
Kalite muazzam, fotoğraftaki yakışıklıya da maşallah diyelim..
Lumia 1520
Teşekkürler@Mr.H Hayırlı olsun valla bakmasam haberim olamyacaktıaynen böyle devam umarım moderatörlüğünü de görürüz
![]()

Gameloft Gamehub birkaç gün önce markette ki yerini aldı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İçerisinde 5 adet oyun yüklendiği için boyutu o kadar yüksek aslında
İçerisinde 5 adet oyun yüklendiği için boyutu o kadar yüksek aslında
Oyunlar ise;
Danger Dash
Green Farm 3
Littlest Pet Shop
Wonder Zoo
Real Football 2014 demo

abi sağol da şu hub daki oyunları ana ekrana pinleme şansımız yokmu ?Gameloft Gamehub birkaç gün önce markette ki yerini aldı
bu bende görünmüyor. ram ile mi ilgili acaba?Gameloft Gamehub birkaç gün önce markette ki yerini aldı
Bildiğim kadarı ile herhangi bir bellek kısıtlaması yok.bu bende görünmüyor. ram ile mi ilgili acaba?
mağazadan girince bulamadı, bende bilgisayardan yükle diyerek e posta bağlantısı gönderdim. bakalım nasıl birşeyBildiğim kadarı ile herhangi bir bellek kısıtlaması yok.
. teşekkürler paylaşım için 
Arkadaslar lumia 920 telefonumu note 1 ile takas etmelimiyim sizce

Evet cyanogen mod s3 ume yuklemistim fenaydi. Yorum icin tesekkurler. Note 1 iyimi diyosun yaniEvet etmelisin. 1 yıl Galaxy Note kullandım alıp Cyanogen Mod 11 çak keyfine bak o kadar söylüyorum![]()
Evet cyanogen mod s3 ume yuklemistim fenaydi. Yorum icin tesekkurler. Note 1 iyimi diyosun yani