Telefon Tavsiyesi Güvenlimidir ?(Site)

Sponsorlu Bağlantılar

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
Güvenlimidir ?(Site)

Arkadaşlar burdan sony xperia ion telefonu alıcamda güvenlimidir şuan ?

LimePie

LimePie

Üye
güvenilirdir bir sıkıntı olmaz ben o siteden çok alışveriş yaptım hiç birşey olmadı zaten şöyle bir sistemi var sitenin sen ürünü alıyorsun para satıcıya gitmiyor gittigidiyorun para havuzuna gidiyor ürün geldiğinde her hangi bir sıkıntısı varsa geri yollayabiliyorsun paranı geri alabiliyorsun

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim,peki ürünler 2.el mi sıfırmı benim attığım linkteki 2. elmi sıfırmı ?güncel

3onur5

3onur5

Üye
sağol kardeşim,peki ürünler 2.el mi sıfırmı benim attığım linkteki 2. elmi sıfırmı ?güncel

attığın linkteki teşhir ürünü yani telefoncuda dışarda bütün gün şarjda olan milletin gelip kurcaladığı çeşitli fotoğraflar çektiği ürün

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
attığın linkteki teşhir ürünü yani telefoncuda dışarda bütün gün şarjda olan milletin gelip kurcaladığı çeşitli fotoğraflar çektiği ürün

2. el olsa daha iyi yani. :D

0MG90

0MG90

Üye
Güvenilir ama bunu alacağına Moto G al.

messevim

messevim

Üye
Teşhir ürününe para verilmez

meg1ddo

meg1ddo

Üye
teşhir ürünlerinin fiziki durumlarının ikinci elden hiçbir farkı yok hatta bazen ikinci ellerden daha berbat olabiliyor, ikinci elden tek farkı garantisinin yeni başlatılması, yani sen onu ikinci el olarak düşün öyle alışverişini yap, ha şu da olabilir; cihaz çok temiz de olabilir sıfıra yakın, biraz şans işi bu outlet olayı.

gorkem2239

Üye
    Konu Sahibi
galaxy grand neo naısl ?

ishak388

ishak388

Üye
teşhir olabilir fakat fiyat performans alanında kendi telefonumdur harikadır imzama bakabilirsin:firefox:

• Beğen
Tepkiler: gorkem2239
Takipçi Satın Al

Üst Alt