Öneri sarj ayrintisi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alis0073131

Üye
    Konu Sahibi
sarj ayrintisi sorunu
Arkadaslar note 3 kullanicisi olarak yeni aldimda cihazimda br sey yoktu 1 aydir olan sorun hakkinda yardimlarinizi bekliyorum. Cihazi sarjini tam doldurdugumda sarjdan cekince genelden pil ayrintisina girdimde ayrintilar takili kaliyor mesala ekran %70 flan 3 tane sarj yiyen sistem gorunuyor bugda kaliyor telefonu kapatip actimda duzeliyor bunu nasil cözebilirim yardimlarinizi bekliyorumm.

MaxipmaN

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına cevir

ishak388

ishak388

Üye
stock rom flashla düzelir

alis0073131

Üye
    Konu Sahibi
stock romu nasıl yapabilirim telefonum note3

sacid589

sacid589

Üye
Arkadaslar note 3 kullanicisi olarak yeni aldimda cihazimda br sey yoktu 1 aydir olan sorun hakkinda yardimlarinizi bekliyorum. Cihazi sarjini tam doldurdugumda sarjdan cekince genelden pil ayrintisina girdimde ayrintilar takili kaliyor mesala ekran %70 flan 3 tane sarj yiyen sistem gorunuyor bugda kaliyor telefonu kapatip actimda duzeliyor bunu nasil cözebilirim yardimlarinizi bekliyorumm.
formatı yapıştır düzelir

alis0073131

Üye
    Konu Sahibi
formatla düzelmiyor denemiştim 1-2 kere

HereİsJohnny

Üye
bu sıkıntı bende de var hiç değişmiyo kullanım. bence sıkıntı ya şarj aletinde ya da şarj soketinde

alis0073131

Üye
    Konu Sahibi
ben şarj cihazını değiştirdim gene aynı wipe de ettim cıhazı duzelmıyor stock romda atılamıyor

HereİsJohnny

Üye
şarj soketi akımı düzgün iletmediği için mi acaba?

alis0073131

Üye
    Konu Sahibi
Bilmemki yeniden baslattigim zaman duzeliyor ama

ishak388

ishak388

Üye
Bilmemki yeniden baslattigim zaman duzeliyor ama
stock rom dada sıkıntı problem çıkıyor bug fix güncelleme gelmezse eski stabil sürümleri flashla

not: sammobile internet sitesinden model numaranız ve telefon ismiyle bulabilirsiniz

Son düzenleme:

alis0073131

Üye
    Konu Sahibi
Eski surumleri nerdem bulabilirim

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Garanti ye yolla

kmeall

kmeall

Üye