05mete05
Üye
S4 Mini PC'ye Bağlanma Sorunu
Arkadaşlar S4 mini cihazım usb kablosu ile pc ye sorunsuz bağlanıyordu kies'e ihtiyaç bile duymuyordum ancak geçen günlerde cihazıma format attım. Telefonu pc ye bağladığımda bağlanmıyordu. Birçok yol denedim kiesten de bağlamayı denedim ama bir türlü olmuyor. İşte sorun böyle:
Ayrıca bir çözüm de denetim masasındaki programlardan samsung usb driver for mobile phones ' u kaldır ardından kies'in dosyaları arasında olanı kur diyorlardı öyle yapcaktım. Önce kaldırdım sonra Samsung USB Driver for Mobile Phones'u tekrar kuracakken telefonum pc ye bağlı olmadığı halde bu hatayı alıyorum.
Bir de son olarak New PC Studio da yükledim ancak onda da bir sorun verdi lütfen yardım edin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca bir çözüm de denetim masasındaki programlardan samsung usb driver for mobile phones ' u kaldır ardından kies'in dosyaları arasında olanı kur diyorlardı öyle yapcaktım. Önce kaldırdım sonra Samsung USB Driver for Mobile Phones'u tekrar kuracakken telefonum pc ye bağlı olmadığı halde bu hatayı alıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir de son olarak New PC Studio da yükledim ancak onda da bir sorun verdi lütfen yardım edin.

Ne önerirsiniz ?