Öneri hangilerini çalıştırır ?

Sponsorlu Bağlantılar

yunus_121

yunus_121

Üye
    Konu Sahibi
hangilerini çalıştırır ?
İşlemciIntel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz3,8
Bellek (RAM)2,00 GB4,3
GrafiklerATI Radeon HD 4300/4500 Series3,6
Oyun grafikleri1279 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği5,8
[TBODY] [/TBODY]

arkadaşlar sistem bilgilerim yukarıda yazıyor . acaba hangi oyunları kasmadan oynarım ?

şimdiden cevaplayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
2011 ve öncesinde çıkan oyunları açar genelleme yaptım tabi düşük grafikli 2012-2013 oyunlarıda açar çok iyi değil özellikleri o yüzden fazla ağır oyunlara yüklenme :)

kfahaa

kfahaa

Üye
Masaüstüyse ekran kartı ve ram al gerisi iyi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Masaüstüyse ekran kartı ve ram al gerisi iyi
p4 iyimi le ? :D
Ram iş görür asıl ekran kartıyla işlemci alması hayrına olur ama lga 775 se anakart alır işlemciyi yoksa komple bilgisayarı değiştirmesi lazım :)

kfahaa

kfahaa

Üye
p4 iyimi le ? :D
Ram iş görür asıl ekran kartıyla işlemci alması hayrına olur ama lga 775 se anakart alır işlemciyi yoksa komple bilgisayarı değiştirmesi lazım :)
2 gb ram neye yetecek ram alsın önce

kfahaa

kfahaa

Üye
La get ben 2gb ramla crysis 3 oynadım diyorum ram o kadar önemli değil zaten windows sanal ram açıyor bilgisayara sen iptal etsende 2gb açıyor
ekran kartı alsın diyosun p4 le darboğaz yapmadan çalışacak güncel ekran kartı söyle bana
kürekle vururum hee :) ekrn kartı ve ram alsın yeter o na :)

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
sadece ram alsan yeterli olur

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
kürekle vururum hee :) ekrn kartı ve ram alsın yeter o na :)
Kardeşim bak adamı mağdur edecen p4 le güncel oyunları gine oynayamaz p4 le darboğazsız çalışacak en güncel kart ati hd4850 dir bundan sonrası hiçbir fayda etmez o işlemciye
Bende var p4 2gb ramlı kasa ondan biliyorum p4 günümüz için tam bir faciaBide adam ne oynayabilirim demiş ne lazım dememiş ki :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
kfahaa

kfahaa

Üye
Kardeşim bak adamı mağdur edecen p4 le güncel oyunları gine oynayamaz p4 le darboğazsız çalışacak en güncel kart ati hd4850 dir bundan sonrası hiçbir fayda etmez o işlemciye
Bende var p4 2gb ramlı kasa ondan biliyorum p4 günümüz için tam bir faciaBide adam ne oynayabilirim demiş ne lazım dememiş ki :hmmm
oyun oynar yazsaydı o zaman :)
kardeş sen @coniisiycey bakma :) google a can you run it yaz istediğin oyunun kaldırıp kaldırmayacağına bak

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
oyun oynar yazsaydı o zaman :)
kardeş sen @Sconiiycey bakma :) google a can you run it yaz istediğin oyunun kaldırıp kaldırmayacağına bak
la git o site tam facia gözünü seveyim böle şeylerle gelme bana :( Ben 5-6 senelik bilgisayar tecrübeme mi güveneyim sana mı ?O site kağıt üstünde yazanla senin özelliklerini karşılaştırıyor ama o kağıtta yazanın daha alt modeli çok rahat açıyor o oyunu :D

kfahaa

kfahaa

Üye
la git o site tam facia gözünü seveyim böle şeylerle gelme bana :( Ben 5-6 senelik bilgisayar tecrübeme mi güveneyim sana mı ?
o site idare eder ayrıca 5 yaşımdan beri pc kullanıyorum :)konu dağılmasın

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
ishak388

ishak388

Üye
İşlemciIntel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz3,8
Bellek (RAM)2,00 GB4,3
GrafiklerATI Radeon HD 4300/4500 Series3,6
Oyun grafikleri1279 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği5,8
[TBODY] [/TBODY]

arkadaşlar sistem bilgilerim yukarıda yazıyor . acaba hangi oyunları kasmadan oynarım ?

şimdiden cevaplayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
yeni oyunları grafiklerini düşürüp açar tabi masa üstüyse

• Beğen
yunus_121

yunus_121

Üye
    Konu Sahibi
dostlar sakin olun :)

• Beğen