mesela s3 gibi discovery gibi symbian kullanıcısyım c6-01 kullanan bir akrabam var normal arama kısmında görüntülü arama seçeneği vardı ama androidde öyle bir şey görmedim onun gibi bir şey yokmumarka model söylersen yardimci oluruz
mesela s3 gibi discovery gibi symbian kullanıcısyım c6-01 kullanan bir akrabam var normal arama kısmında görüntülü arama seçeneği vardı ama androidde öyle bir şey görmedim onun gibi bir şey yokmu
çok teşekkürler peki konu ile alakası yok ama android sürümünüz nedirS3 kullanıyorum ve rehber den bir resim atayım sana.
Eğer telefonunda 3g var ve karşı tarafında 3g si varsa şebeke üzerinden görüşebilirsiniz
çok teşekkürler peki konu ile alakası yok ama android sürümünüz nedir
tekrar teşekkürler emeğiniz içinRica ederim.
Android Revolution V51 kullanıyorum, sürüm 4.3
Her android icin gecerli degil. Mesela ön kamerası ve 3 g si olupta görüntülü arama yapmayabilir. Ama hangouts skype gibi programlarla yapılabilir. Her iki tarafta uygulama olma şartıylaS3 kullanıyorum ve rehber den bir resim atayım sana.
Eğer telefonunda 3g var ve karşı tarafında 3g si varsa şebeke üzerinden görüşebilirsiniz
1- Her iki tarafın hattında 3g açık olacak.
2- Her iki tarafın telefonu görüntülü konuşmaya uygun olacak.
3- Her iki taraf da o anda 3g baz istasyonuna bağlı olacak.
ben LG kullanıyorum ve yukarıda yazdığım şartlar mevcutsa bugüne kadar görüntülü aramada hiç sorun yaşamadım(ön kamerası olan) samsung harici hiç bir telefonda ben şahsen yapamadım. o yüzden samsung kullanıyorum. yoksa COMPACT Z favori telefonum.
abim şehir dışında görüntülü arama denetmedim ama c6-01 aradığımızda görüntülü konuştuk ama discovery arama yapar mı bilgim yok(ön kamerası olan) samsung harici hiç bir telefonda ben şahsen yapamadım. o yüzden samsung kullanıyorum. yoksa COMPACT Z favori telefonum.
androidden pek anlamam da revolution derken hocamRica ederim.
Android Revolution V51 kullanıyorum, sürüm 4.3

emeğiniz,ilginiz için çok teşekkürler hocam çok iyi bir konu olduromun ismidiskavri de 3g var mı bilmiyorum konuyu gören diskavri ci arkadaşlar cevaplar
![]()
emeğiniz,ilginiz için çok teşekkürler hocam çok iyi bir konu oldu