Uygulama Android Görüntülü Arama 3g Şebeke Üzerinden

Sponsorlu Bağlantılar

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
Android Görüntülü Arama 3g Şebeke Üzerinden
Öncelikle herkese iyi forumlar...Androidde 3g görüntülü arama nasıl yapılır net bir cevap lazım.Bileniniz varsa elinizden geldiği kadar.Yoksa canınız sağolsun.

skylinegti

skylinegti

Üye
her android telefondan 3g ile görüntülü arama yapılamıyor,bu özelliği bazı firmalar ekliyor bazıları eklemiyor ayrıca telefonunda bu özellik yoksa ne yazıkki bundan faydalanamazsın...

• Beğen
Tepkiler: nokia 603
Kontrol

Kontrol

Üye
marka model söylersen yardimci oluruz

• Beğen
Tepkiler: nokia 603
vips

vips

Üye
1- Her iki tarafın hattında 3g açık olacak.
2- Her iki tarafın telefonu görüntülü konuşmaya uygun olacak.
3- Her iki taraf da o anda 3g baz istasyonuna bağlı olacak.

Son düzenleme:

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
marka model söylersen yardimci oluruz
mesela s3 gibi discovery gibi symbian kullanıcısyım c6-01 kullanan bir akrabam var normal arama kısmında görüntülü arama seçeneği vardı ama androidde öyle bir şey görmedim onun gibi bir şey yokmu

Kontrol

Kontrol

Üye
mesela s3 gibi discovery gibi symbian kullanıcısyım c6-01 kullanan bir akrabam var normal arama kısmında görüntülü arama seçeneği vardı ama androidde öyle bir şey görmedim onun gibi bir şey yokmu

S3 kullanıyorum ve rehber den bir resim atayım sana.
Eğer telefonunda 3g var ve karşı tarafında 3g si varsa şebeke üzerinden görüşebilirsiniz

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
Eğer telefonunda 3g var ve karşı tarafında 3g si varsa şebeke üzerinden görüşebilirsiniz
çok teşekkürler peki konu ile alakası yok ama android sürümünüz nedir

fuko08

fuko08

Üye
Her android icin gecerli degil. Mesela ön kamerası ve 3 g si olupta görüntülü arama yapmayabilir. Ama hangouts skype gibi programlarla yapılabilir. Her iki tarafta uygulama olma şartıyla

ishak388

ishak388

Üye
bildiğim kadarıyla henüz sony ve htclerde görüntülü konuşma yok

Kontrol

Kontrol

Üye
fuko08; 3g derken 3g görüşmeye uygun cihazlar demek istedim ayrıca belirttim şebeke üzerinden diye :))

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
(ön kamerası olan) samsung harici hiç bir telefonda ben şahsen yapamadım. o yüzden samsung kullanıyorum. yoksa COMPACT Z favori telefonum.

vips

vips

Üye
1- Her iki tarafın hattında 3g açık olacak.
2- Her iki tarafın telefonu görüntülü konuşmaya uygun olacak.
3- Her iki taraf da o anda 3g baz istasyonuna bağlı olacak.

(ön kamerası olan) samsung harici hiç bir telefonda ben şahsen yapamadım. o yüzden samsung kullanıyorum. yoksa COMPACT Z favori telefonum.
ben LG kullanıyorum ve yukarıda yazdığım şartlar mevcutsa bugüne kadar görüntülü aramada hiç sorun yaşamadım

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
discovery
abim şehir dışında görüntülü arama denetmedim ama c6-01 aradığımızda görüntülü konuştuk ama discovery arama yapar mı bilgim yok
Rica ederim.
Android Revolution V51 kullanıyorum, sürüm 4.3
androidden pek anlamam da revolution derken hocam :)

Kontrol

Kontrol

Üye
romun ismi :) diskavri de 3g var mı bilmiyorum konuyu gören diskavri ci arkadaşlar cevaplar :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol
Takipçi Satın Al

Üst Alt