ishak388
Üye
tam olarak şöyletam olarak ne dedegini anlamadım ama h.g
kutup ayılarıyla foklar dost olmaz çeneni topla can çekişir ortam çoktan ben joker yani son kart
tam olarak şöyletam olarak ne dedegini anlamadım ama h.g
Fakir mi oldun şimdi?Bende nokia var![]()

Ağlama yoksa döverimnokia ühü ühü symbian ühü ühü

kardes ne ictiysen banada soyletam olarak şöyle
kutup ayılarıyla foklar dost olmaz çeneni topla can çekişir ortam çoktan ben joker yani son kart
lafından sonra beynim patladıHadi beVay bildinamı değer turbocall benim
![]()
bilemedim mi yahu neyse kaç gün ban yedinNeden ban yedin bu seferVay bildinamı değer turbocall benim
![]()
bu kaçıncı ya 
Hiç biri bi furkanın kafası etmez adam kolonyadan sonra eşeklere hallendikardes ne ictiysen banada soylelafından sonra beynim patladı

camel greenkardes ne ictiysen banada soylelafından sonra beynim patladı

Doğrusunu söylemek gerekirse fakirimFakir mi oldun şimdi?![]()

Hadi bebilemedim mi yahu neyse kaç gün ban yedin
Bugün aldığım tüm iletiler bu yönde oldu neden ve kaç günlük ban yedin ?, aslında adminlerimiz banlamadı sistem otomatik olarak banladı dediler yarın hallediceğiz dediler yani ban yok aslındaNeden ban yedin bu seferbu kaçıncı ya
![]()

dede agresife baglaama kalpten gidersin dede sonra cayını içemeden gitti demiyemAğlama yoksa döverim![]()
HahaHiç biri bi furkanın kafası etmez adam kolonyadan sonra eşeklere hallendi![]()
![]()

17 yaşında sigara içmesi ve düşün..kardes ne ictiysen banada soylelafından sonra beynim patladı
He anladım geçmiş olsunBugün aldığım tüm iletiler bu yönde oldu neden ve kaç günlük ban yedin ?, aslında adminlerimiz banlamadı sistem otomatik olarak banladı dediler yarın hallediceğiz dediler yani ban yok aslında![]()

Vay bildinamı değer turbocall benim
![]()
Hiç senden böyle bir nick beklemezdim. Yalan söyleme. 
Özellikle sana yapıyor bak bu sistemBugün aldığım tüm iletiler bu yönde oldu neden ve kaç günlük ban yedin ?, aslında adminlerimiz banlamadı sistem otomatik olarak banladı dediler yarın hallediceğiz dediler yani ban yok aslında![]()

Ben alışkınım ya gerçek ban olsada sorun olmaz vpn hizmetleri bunun için varHe anladım geçmiş olsun![]()