Öncelikle bu güncellemenşn beta olduğunu unutmamak gerekir. Sonuçta sizde sorunlu çalışıyor ama başkasında çok normal çalışıyor kimisinde de orta derece normal çalışıyor. Beta sürecine kaydolurken zaten ms sana bak oluşabilecek sorunlardan biz sorumlu değliz diyor sende kabul ediyorsun mebur yoksa indirmene izin vermiyor günellemeyi. Sorun yaşayan arkadaşlar eğer kullandıkları sistemin gelişmesine katkıda bulunmak istiyorsa diagnotis mi ne öyle bir uygulamayı aralıklarla çalıştırıp sorun yaşadıkları alanlarla ilgili teste tabi tutup cihazı geri bildirimi yapsınlar bunları programın içinden yapıyorsunuz. Tek yapmanız gereken programı kapatmadan arkada açık kalarak çalıştırmak. Nokia ya geri bildirimden de geri bildirim gönderebilirsiniz 0 puan vererek. Bunları yaparsanız beta kullanıcı olmanın gerekliliklerini bi nebze olsun yerine getirmiş olursunuz

iyi de olur sistemin hataları görülür en son sürümde bu sorunlar giderilmiş olur. Hani diyorsunuz ya her güncellemede telefonu sıfırlayacakmıyız diye evet malesef öyle bir olay var neden mi? Çünkü siz beta kullanıcısınız her türlü olumsuzlukla karşılaşsanız resmi olarak bi şey diyemezsiniz çünkü sözleşmeyi kabul ediyorsunuz. Telefon yansa eğer sebebi bu beta sürümse ölseniz bile MS ye bir şey olmaz.
Söylediklerim eminim canını sıkıyordur bu ne diyor be ms yi mi savunuyor diyorsun yada diyeceksin ama bende amberde blackte 8.1 de hep bu beta süreciyle indirdim sorunlar yaşadım bende çok isyanlar ettim ama artık duruldum sorunlar karşısında soğukkanlılık kazandım

beta indiriyorsan böyle sorunlar çıkması gayet normal oluyor dostum ya valla neler çektiğimi ben bilirim zamanında az dead flash atmadım