Whatsapp mağazadan kaldırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
8.1 in finalini beklerlerse gerçekten ortalık karışır olur mu öyle şey yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ogzhnoTr

Rainesto

Rainesto

Üye
bence müzik gönderme için kararlıyı bekliyorlar ama tek 8.1 magazasına koysalar süper olur

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ArMaGeDdOn_87
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Cihazınızda kullanılmıyor dedi. Güncelleme kokusu alıyorum :D

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
bi istihbarata göre Whatsapp uygulamasına gelecek büyük güncelleme için uygulamanın alt yapısı hazırlanıyor.

csH

csH

Üye
bi istihbarata göre Whatsapp uygulamasına gelecek büyük güncelleme için uygulamanın alt yapısı hazırlanıyor.
uygulamayı marketten kaldırmadan da güncelleme yapılabilir bizim ilgimizi çekmek için bir taktik olabilir :)

dakamon

dakamon

Üye
Valla zuckerberg bu hiç güven olmaz

Tost Makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
anlamadım mesela Aerize Explorer gibi sadece 8.1 li telefonlarda görülse
Daha önce açıkladığım gibi mağaza şuan 8.1 desteği tabi var ama şuan biz tam 8.1 sürümünde değiliz, whatsapp beta tam olarak geliştirici sürümünü desteklemiyor örnek olarak arama özelliğini kullanamıyoruz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Daha önce açıkladığım gibi mağaza şuan 8.1 desteği tabi var ama şuan biz tam 8.1 sürümünde değiliz, whatsapp beta tam olarak geliştirici sürümünü desteklemiyor örnek olarak arama özelliğini kullanamıyoruz.

S3te arama desteğini göremedim ben

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
S3te arama desteğini göremedim ben

Arkadaşlar sürekli konuyu farklı yere çekmeyi bırakın lütfen! ben burada s3 de arama özelliği var androidde arama özelliği var demedim veya kötüleme eksik tarafını yazmadım nerden çıkarıyorsunuz bunları ? iosda var arama özelliği beta kullanıcıları amerika ve norveçte şakır şakır kullanıyor ama windows phone geliştirici önizleme sürümü desteklemiyor illana resmi resmimi göndereyim yani ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar sürekli konuyu farklı yere çekmeyi bırakın lütfen! ben burada s3 de arama özelliği var androidde arama özelliği var demedim veya kötüleme eksik tarafını yazmadım nerden çıkarıyorsunuz bunları ? iosda var arama özelliği beta kullanıcıları amerika ve norveçte şakır şakır kullanıyor ama windows phone geliştirici önizleme sürümü desteklemiyor illana resmi resmimi göndereyim yani ?

Resmi ilana gerek yok başka platformdada yok bizdede şu an olması gerekmiyor konuyu başka bir yere çektiğimiz yok.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
WhatsApp yapımcısının bi e-postası olsa Güncelleme Güncelleme Diye sürekli e-posta gönderesim var :eller:

Son düzenleme:
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ses yok dimi whatsappdan ?

Üst Alt