Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Telefondan girdiğim için yazarken noktaya virgüle fazla dikkat edemiyorum ne yazıkki :)

Hesap makinesi ile gönderildi.
Evet telefonda biraz daha zor fakat dil önemli bir husus :)

• Beğen
Tepkiler: csll

YkPkY

YkPkY

Üye
:haha:Time tile ı kim kaldır demişti.
bende kurulu olanı kaldırmışlar,yenisini koymuşlar adı Time tile Me olmuş,oda inmiyor

dakamon

dakamon

Üye
:haha:Time tile ı kim kaldır demişti.
bende kurulu olanı kaldırmışlar,yenisini koymuşlar adı Time tile Me olmuş,oda inmiyor
Ben demiştim ne demek istediğini anlamadım. DEdiğim şey iki tane arka planda çalışan uygulamalarından bing hava yı kapatmayıp ötekini kapatman.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben demiştim ne demek istediğini anlamadım. DEdiğim şey iki tane arka planda çalışan uygulamalarından bing hava yı kapatmayıp ötekini kapatman.

Öyle yaptım zaten de,yenisini indireyim dedim inmiyor :D
Bugün bi deneyim bakayım,sabaha kadar ne olacak.
Yoksa clock hub ı kullanırım

Çırak ile gönderildi

dakamon

dakamon

Üye
Öyle yaptım zaten de,yenisini indireyim dedim inmiyor :D
Bugün bi deneyim bakayım,sabaha kadar ne olacak.
Yoksa clock hub ı kullanırım

Çırak ile gönderildi
Bence o tarz uygulamalar böyle yeni çıkktıkları için yazılım sorunu yaratıp bataryayı çok kullanıyorlar. Aynı şey benim başıma şu insider programında gelmişti ondan sonra soğudum o tarz programlardan indirmiyorum daha

YkPkY

YkPkY

Üye
da işte saçmalık.arka planda bişey kullanamadıktan sonra akıllı telefonun bi mantığı kalmıyorki

PureFood

PureFood

Üye
da işte saçmalık.arka planda bişey kullanamadıktan sonra akıllı telefonun bi mantığı kalmıyorki
Clock Hub en son sorunluydu, atıyordu, 25 nisandan beri güncellenmedi galiba.

YkPkY

YkPkY

Üye
Clock Hub en son sorunluydu, atıyordu, 25 nisandan beri güncellenmedi galiba.

Çalışma yöntemini icat ettim.tavsiyemdir,o fazla enerji harcamıyordu.
Mağazadan indir.Tel dilini ingilizce yap.aç uygulamayı,hava durumunu kapat zaten çalışmıyor,diğer ayarını yap,titlesini oluştur sonra geri dilini Türkçe yap tamamdır.uygulama yine atar ama title sağlıklı çalışıyor.
Titleyi yanlışlıkla silersen yine aynı yöntemleri uygula

Çırak ile gönderildi

PureFood

PureFood

Üye
Çalışma yöntemini icat ettim.tavsiyemdir,o fazla enerji harcamıyordu.
Mağazadan indir.Tel dilini ingilizce yap.aç uygulamayı,hava durumunu kapat zaten çalışmıyor,diğer ayarını yap,titlesini oluştur sonra geri dilini Türkçe yap tamamdır.uygulama yine atar ama title sağlıklı çalışıyor.
Titleyi yanlışlıkla silersen yine aynı yöntemleri uygula

Çırak ile gönderildi
Sağol abi de şimdi kurulu ekran düzenim ve o büyük kutuyu koyarsam her şey bozulacak :D

emz

emz

Üye
Müzik güncellendi. Herkes yüklesin bakalım ne olmuş.

Telgrafla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Sağol abi de şimdi kurulu ekran düzenim ve o büyük kutuyu koyarsam her şey bozulacak :D

Benim yerim hep hazır.karizma duruyor.bugün sildim,sadece şu şarj olayını deneyeceğim gece.ama şu bi gerçekki,w8de 2.5 saatte dolan pilim 5.5 saatte doluyor.şu haziran bi geçsin olmazsa veririm servise yine.

Çırak ile gönderildi

PureFood

PureFood

Üye
Benim yerim hep hazır.karizma duruyor.bugün sildim,sadece şu şarj olayını deneyeceğim gece.ama şu bi gerçekki,w8de 2.5 saatte dolan pilim 5.5 saatte doluyor.şu haziran bi geçsin olmazsa veririm servise yine.

Çırak ile gönderildi
Ver abi ver, 5.5 saat nedir :O

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
emz

emz

Üye
Sanırım Amerika baktım yok çünkü

Çırak ile gönderildi

Türkiye. Ben dil bölgeyi hiç değiştirmiyorum. Cortana ablam ile aramız biraz bozuk da. Dillerimiz farklı. O sorun düzelirse diye bekliyorum.
Sürüme bakıp yazıyorum hemen.

Telgrafla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Türkiye. Ben dil bölgeyi hiç değiştirmiyorum. Cortana ablam ile aramız biraz bozuk da. Dillerimiz farklı. O sorun düzelirse diye bekliyorum.

Telgrafla gönderildi.

Ordada yok,
Sen eskiden geliyorsun.tarih 9.mayısı gösteriyor.
Yanlış alarm

Çırak ile gönderildi

emz

emz

Üye
Ordada yok,
Sen eskiden geliyorsun.tarih 9.mayısı gösteriyor.
Yanlış alarm

Çırak ile gönderildi

Edit : Sürüm no : 2.5.3884.0

E iyide bu market ne salak! Beni daha yeni uyarıyor ki ben elle bile devamlı kontrol ettiriyorum. Ne sıkıntılı bir iş yav.

Telgrafla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye

Telgrafla gönderildi.

Zzzzzzzz

Çırak ile gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada arkadaşlar demin bir şey fark ettim telefonda tuş kilit parolosu aktifken kabloyla pc ye bağlanmak istediğimde şifre girmeden hafıza kısmının içine girmiyor bu önceden varmıydı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt