Akhtoher
Üye
Evet telefonda biraz daha zor fakat dil önemli bir hususTelefondan girdiğim için yazarken noktaya virgüle fazla dikkat edemiyorum ne yazıkki
Hesap makinesi ile gönderildi.

Evet telefonda biraz daha zor fakat dil önemli bir hususTelefondan girdiğim için yazarken noktaya virgüle fazla dikkat edemiyorum ne yazıkki
Hesap makinesi ile gönderildi.

Ben demiştim ne demek istediğini anlamadım. DEdiğim şey iki tane arka planda çalışan uygulamalarından bing hava yı kapatmayıp ötekini kapatman.Time tile ı kim kaldır demişti.
bende kurulu olanı kaldırmışlar,yenisini koymuşlar adı Time tile Me olmuş,oda inmiyor
Ben demiştim ne demek istediğini anlamadım. DEdiğim şey iki tane arka planda çalışan uygulamalarından bing hava yı kapatmayıp ötekini kapatman.

Bence o tarz uygulamalar böyle yeni çıkktıkları için yazılım sorunu yaratıp bataryayı çok kullanıyorlar. Aynı şey benim başıma şu insider programında gelmişti ondan sonra soğudum o tarz programlardan indirmiyorum dahaÖyle yaptım zaten de,yenisini indireyim dedim inmiyor
Bugün bi deneyim bakayım,sabaha kadar ne olacak.
Yoksa clock hub ı kullanırım
Çırak ile gönderildi
Clock Hub en son sorunluydu, atıyordu, 25 nisandan beri güncellenmedi galiba.da işte saçmalık.arka planda bişey kullanamadıktan sonra akıllı telefonun bi mantığı kalmıyorki
Clock Hub en son sorunluydu, atıyordu, 25 nisandan beri güncellenmedi galiba.
Sağol abi de şimdi kurulu ekran düzenim ve o büyük kutuyu koyarsam her şey bozulacakÇalışma yöntemini icat ettim.tavsiyemdir,o fazla enerji harcamıyordu.
Mağazadan indir.Tel dilini ingilizce yap.aç uygulamayı,hava durumunu kapat zaten çalışmıyor,diğer ayarını yap,titlesini oluştur sonra geri dilini Türkçe yap tamamdır.uygulama yine atar ama title sağlıklı çalışıyor.
Titleyi yanlışlıkla silersen yine aynı yöntemleri uygula
Çırak ile gönderildi

Sağol abi de şimdi kurulu ekran düzenim ve o büyük kutuyu koyarsam her şey bozulacak![]()
Ver abi ver, 5.5 saat nedir :OBenim yerim hep hazır.karizma duruyor.bugün sildim,sadece şu şarj olayını deneyeceğim gece.ama şu bi gerçekki,w8de 2.5 saatte dolan pilim 5.5 saatte doluyor.şu haziran bi geçsin olmazsa veririm servise yine.
Çırak ile gönderildi
Müzik güncellendi. Herkes yüklesin bakalım ne olmuş.
Telgrafla gönderildi.
Sanırım Amerika baktım yok çünkü
Çırak ile gönderildi
Türkiye. Ben dil bölgeyi hiç değiştirmiyorum. Cortana ablam ile aramız biraz bozuk da. Dillerimiz farklı. O sorun düzelirse diye bekliyorum.
Sürüme bakıp yazıyorum hemen.
Telgrafla gönderildi.
Ordada yok,
Sen eskiden geliyorsun.tarih 9.mayısı gösteriyor.
Yanlış alarm
Çırak ile gönderildi
Türkiye. Ben dil bölgeyi hiç değiştirmiyorum. Cortana ablam ile aramız biraz bozuk da. Dillerimiz farklı. O sorun düzelirse diye bekliyorum.
Sürüme bakıp yazıyorum hemen.
Telgrafla gönderildi.
Ver abi ver, 5.5 saat nedir :O
Doğru abi çok haklısın..Hayatımız hep vermekle geçiyor,bide alabilsydik
Çırak ile gönderildi