n11 ' e güvenebilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Scourge

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
n11 ' e güvenebilirmiyim
arkadaslar g2 burda çok ucuz birşeyi varmıdır yorumlar ise hep olumlu sizce burdan almalımıyım ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben kılıf almıştım sıkıntı olmuyor da 2-3 gün geç gelmişti bana :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Alacağin Mağaza Bu Sorun Olabilir Ben Aldım Ne Kargo Bilgisi Nede Bişey Doğru Dürüst Verilmedi Bile İptal Ettim Adam Beni Aradı Ürün Gelmek Üzere Diyor Halbuki Sistemde Daha Ürün Kargolanmamişti Bile Çok Dandik Site Farkli Ürün Geldi Onamı Yanarsın Bence Ereyon ve Vatanbilgisayar Harici Alınmaz

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Biz ordan mutfak robotuyla, kılıf almıştık gelmişti sıkıntı olmamıştı.
Ürünün alışveriş yorumlarını oku genelde hızlı kargo demişler sıkıntı olmaz.
Alacağin Mağaza Bu Sorun Olabilir Ben Aldım Ne Kargo Bilgisi Nede Bişey Doğru Dürüst Verilmedi Bile İptal Ettim Adam Beni Aradı Ürün Gelmek Üzere Diyor Halbuki Sistemde Daha Ürün Kargolanmamişti Bile Çok Dandik Site Farkli Ürün Geldi Onamı Yanarsın Bence Ereyon ve Vatanbilgisayar Harici Alınmaz

Satıcının reklamını yapmış gibi olmayımda teslimat bilgilerinden mng kargo yazıyor tam olarak bakmamışsın. Ayriyeten siparişlerim kısmında kargo takip yapılıyor.

Emip

Emip

Üye
@Scourge Mağazaya Göre Değişir Yıldız mağaza yani Güvenilir mağazayı Tercih et

xtrem06

xtrem06

Üye
Promtec ten g2 aldım n11 üzerinden sıkıntı yok,sadece garanti konusu biraz düşündürücü grey market dedikleri istanbul garantili ürünler oluyor.zaten urun istediğin gibi değilse siparişe onay vermiyor,geri gönderiyorsun

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Biz ordan mutfak robotuyla, kılıf almıştık gelmişti sıkıntı olmamıştı.
Ürünün alışveriş yorumlarını oku genelde hızlı kargo demişler sıkıntı olmaz.

Satıcının reklamını yapmış gibi olmayımda teslimat bilgilerinden mng kargo yazıyor tam olarak bakmamışsın. Ayriyeten siparişlerim kısmında kargo takip yapılıyor.
O Kadarını Biliyorum Kaç Kez Alişveriş Yaptim Ama Beş Para Etmez Sitevede Sistem Alacaksan Gittigidiyor Ereyon Vatanbilgisayar Ötesi Berisi Yok Hemşerim
Promtec ten g2 aldım n11 üzerinden sıkıntı yok,sadece garanti konusu biraz düşündürücü grey market dedikleri istanbul garantili ürünler oluyor.zaten urun istediğin gibi değilse siparişe onay vermiyor,geri gönderiyorsun
İMEİ Kayıtlı Olmayabiliyor Birde Öyle Şeylerde Münkün

Takipçi Satın Al

Üst Alt