Kardeş aslında var. Ama ne yazıkki çalışmıyor.yok hocam rotlu değilyok mu elinde çalışan link olan fu ll kilitler açık yardım edin arkadaşlar
uğraşıyorlardır belki yeni iyi bir sürümü çıkarsa onu hackleyebilirler anca şimdilik malesef yokhocam o sürüm çalışıyor biliyorum ama ben oyunu türkçe oynamak istiyorum

1.2.8 sürümünü internetten bulup indirebilirsinforumda bikaç yerde var hepsini denedim ama olmuyor![]()
ben 1.34 dü de sorunsuz oynamıştım
teşekkürler şimdi deniyorumÇözümü Buldum ( Alıntıdır ) BU KONUdaki reelman58 Adlı üyeden
Önce 1.2.8 Apk kurun ( Yada 1.3.2 ) 1.3.3 obbsinin adındaki 133 kısmını kurduğunuz apkya göre düzenleyin. ( 1.2.8 kurduysanız 128 yapın ) Sonra oyuna girip unlock yapın. daha sonra oyunu kaldırmadan 1.3.3 kurun ve obb ismini tekrar eski haline getirin. Unlock olarak oynayabilirsiniz.
denedin mi çalıştımı kardeşimteşekkürler şimdi deniyorum

Takimin formasyonunu ayarladign yere gel.yedeklerden birinin uzerine tikla.kaldir onu.bosluk olcak o elemanin oldugu yere.oraya tikla.neymari bul ekle.uzun suredir ultimate oynamiyorum hatirladigim kadariyla boyleydibu fifa 14 de paketleden oyuncu geldı neymar felan ama bunları ultımate team da kı kadroya ekleyemııyorum acaba nasıl ekleyebılırım yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederim aynen dediğin gibi oluyormuşTakimin formasyonunu ayarladign yere gel.yedeklerden birinin uzerine tikla.kaldir onu.bosluk olcak o elemanin oldugu yere.oraya tikla.neymari bul ekle.uzun suredir ultimate oynamiyorum hatirladigim kadariyla boyleydi

Yorgunluktan bahsediyorsan fitness paketleri var onlari kullan.veya 1 2 mac yedeklerle cik oyunaTeşekkür ederim aynen dediğin gibi oluyormuş
Birde şunu sormak istiyorum . Aynı kadro ile çok fazla maç yaptım ve kondisyon düştü bunu artırmanın yolu ne bir türlü yapamadım.