Benim pc nin ram ı ve ekran kartı kaç ?

Sponsorlu Bağlantılar

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
Benim pc nin ram ı ve ekran kartı kaç ?
slm arkadaşlar windows xp de ram 3,5 gb gözüküyordu 7 ve 8 de ise 4 gb ama 3,5 kullanılabilir diyor bunun anlamı ne ?
bide ekran kartı xp de 1 gb diyor 7 ve 8 de 2500 mb diyor kısacası ekran kartında toplam kullanılabilir grafik belleğine mi bakcaz ?
@Siycey panp bi bak :)

0MG90

0MG90

Üye
500mb rami sisten yiyor işte :D

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hyper memory 512mb ramden çalıyor ama sadece lazım oldugunda
Sen 64bit yükle o pcye 512mb boşa gidiyor o yüzden :) 32bit işletim sistemi 3.50gb den sonrasını algılamıyor

• Beğen
Tepkiler: fuko08 ve kfahaa
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çalıştıra dxdiag yazarsan daha detaylı görebilirsin herşeyi.

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

Bak aynı olay bendede var ama benim işletim sistemi 64bit oldugu için 4gb olarak görünüyor :)
Hyper memory diyoruz buna win7 ve sonrası destekliyor Amd ekran kartların hepsinde var

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
64bit işletim sistemi kurman lazım yoksa +3,5 RAM'ı tanımaz pc. Ekran karı içinde aygıt yöneticisine gir, görüntü bağdaştırıcısında yazar model.

• Beğen
kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi

Bak aynı olay bendede var ama benim işletim sistemi 64bit oldugu için 4gb olarak görünüyor :)
Hyper memory diyoruz buna win7 ve sonrası destekliyor Amd ekran kartların hepsinde var
iyi 64 bit i bios tan yaparım sorun olmaz dimi ? sonra bide windows 8 64 bit kurcam ohoo benim işler bitmiyor hadi bi kaç cevap daha yazında bende format yoluna gidem :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
iyi 64 bit i bios tan yaparım sorun olmaz dimi ? sonra bide windows 8 64 bit kurcam ohoo benim işler bitmiyor hadi bi kaç cevap daha yazında bende format yoluna gidem :)
La get at formatını :D :D

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
indiriyom windows u :) eskisi gibi lehçe değildir umarım diğerinde de Türkçe yazıyordu lehçe çıktı :)tamam arkadaşlar hepinize teşekkürler attım 64 bit i 4 gb oldu
konu :locked2:

Üst Alt