Karşılaştırma Nokia Kamera vs Nokia Kamera Beta

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şöyle bir şey var ki her telefon firması güncelleme yayınladığında kamera iyileştirmesi içerir. Güncellemenin özelliklerini okuduğunuzda hepsinde yazar, çok normal yani böyle bir şey. Hatta her güncellemede iyiye gitmesi iyidir çünkü dijital kameralar hiç bir zaman gerçek görüntü vermez. Teknoloji de hep ilerlediği için güncellemeler iyidir.
güncellemelerin ne için yayınlandığı hakkında bilgim gayet ileri düzeyde benim anlatmak istediğim şu nokia ve microsoft insanları anca oyalıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nereye giderseniz gidin sizi bizi mutlaka oyalayacak birileri olur. Çünkü bu bir teknoloji. Teknoloji de sürekli gelişen birşey. Bizde sürekli yeni çıkan teknoljiyi elde etme peşinde olacaksak illaki bekleyeceğiz. Bir bilim insanı birşey icat edecek, bizde onu istiyorsak bize uygun haline gelsin diye yine bekleyeceğiz.
Özetle Androidde alsanız, Ios ta alsanız, bir sonraki güncelleme için sizi bekletecekler kardeşim. Mecbursunuz beklemeye. Kimi yılda bir tane güncelleme, Kimi 6 ayda bir verecek. Hangisini alırsanız alın bir şekilde bir şeyleri bekler halde birilerinin sizleri oyaladığını göreceksiniz.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Nereye giderseniz gidin sizi bizi mutlaka oyalayacak birileri olur. Çünkü bu bir teknoloji. Teknoloji de sürekli gelişen birşey. Bizde sürekli yeni çıkan teknoljiyi elde etme peşinde olacaksak illaki bekleyeceğiz. Bir bilim insanı birşey icat edecek, bizde onu istiyorsak bize uygun haline gelsin diye yine bekleyeceğiz.
Özetle Androidde alsanız, Ios ta alsanız, bir sonraki güncelleme için sizi bekletecekler kardeşim. Mecbursunuz beklemeye. Kimi yılda bir tane güncelleme, Kimi 6 ayda bir verecek. Hangisini alırsanız alın bir şekilde bir şeyleri bekler halde birilerinin sizleri oyaladığını göreceksiniz.
Sadece bekletmekle de kalmayıp güncelleme desteğini de ram miktarı yetersiz diye şak diye kesebiliyorlar :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Elbette oyalayan olur mesela samsung gibi bir firma s3 e kitkat vermedi bu büyük bir rezillik telefonların satışlarında rekor kırdık diye açıklama yaparken ve paraları toplarken iyiydi ama desteğe gelince yok,ben hangi firma bunu yaparsa bunu söylerim ben 26 yaşındayım ve kimseye boş yere laf söylemem nerede ne konuşulması gerektiğini bilirim,ama nokia bu oyalamayı ve insanları kullanmayı yıllardır yapıyor ve artık tüm kullanıcılar bunu yüksek ses ile kendilerine her seferinde iletmeli diye düşünüyorum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nokia'nın becerebildiklerinin sınırlarını yıllardır görebiliyoruz. Haklısınız. Elbet biliyoruz oyalama taktikleri var. İşte hepsinde var. Nokia bazı şeyleri becermekte zayıf kalırken bazı şeyleride iyi becermiş olmalı ki bir sürü telif haklarına sahip. Bize beceripte verebildikleri belli. Veremedikleri de belli. Seçimlerimizi ona göre yaparız olur biter. Ben kamerasından memnunken, bazı arkadaşlarımız memnun değil. Herkez aslında memnun olacağı şeyleri seçmeye çalışırken biraz daha çaba ve özen göstermeli yoksa bu kurtların elinde kalıyoruz.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia'nın becerebildiklerinin sınırlarını yıllardır görebiliyoruz. Haklısınız. Elbet biliyoruz oyalama taktikleri var. İşte hepsinde var. Nokia bazı şeyleri becermekte zayıf kalırken bazı şeyleride iyi becermiş olmalı ki bir sürü telif haklarına sahip. Bize beceripte verebildikleri belli. Veremedikleri de belli. Seçimlerimizi ona göre yaparız olur biter. Ben kamerasından memnunken, bazı arkadaşlarımız memnun değil. Herkez aslında memnun olacağı şeyleri seçmeye çalışırken biraz daha çaba ve özen göstermeli yoksa bu kurtların elinde kalıyoruz.
tabiiki eleştirdiğim her mesajda söylüyorum zaten nokia da ve microsoft ta gerekli kapasite var ama işte kafalar değişmiyo,senin de dediğin gibi yeni cihaz alcak kişiler seçimini yaparken iyi araştırıp düşündükten sonra cihazı satın almalı

meg1ddo

meg1ddo

Üye
amber yüklü l925 in orijinal kamera uygulaması ile şu anki orijinal uygulama arasında himalayalar kadar fark var, ben telefonu ilk aldığımda amber yukluydu ve ilk yaptığım iş kamerasını test etmek oldu ve şu an bakıyorum da amberli l925 çok çok daha üstün performans veriyordu, şu anki sararmanın zerresi yoktu.

Üst Alt