Karşılaştırma Nokia Kamera vs Nokia Kamera Beta

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Kamera vs Nokia Kamera Beta
Lumia Cyan güncellemesi ile birlikte güncellenecek olan yeni resim işleme algoritması ile gürültü azaltma ve sarı/yeşil renk tonlarında iyileştirmeler olması bekleniyor.

Nokia Kamera Beta dün aldığı güncelleme ile şuanda kullanımda olan Nokia Kamera uygulamasına göre daha az gürültü daha fazla netlik sunuyor.

Karşılaştırmada kullanılan cihazın Lumia 525 olduğunu belirtmekte fayda var.
Solda ki fotoğraflar Nokia Kamera
Sağda ki fotoğraflar ise Nokia Kamera Beta uygulamasına ait.

Nokia Kamera:
Nokia Kamera Beta:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: umitarig

dakamon

dakamon

Üye
1020 deki geliştirmeler ne kadar olacak onu merak ediyorum. Kamera konusunda nokia iddalı ve bunun da her zaman hakkını vermeli

braayn

braayn

Üye
betadan çıktıktan sonra ne olacak 2 tane nokia kamera mı? Uygulama konusunda nokiayı çözemedim arkadaş geçenlerde bir sitede here mapsi diğer platformlara çıkaracakmış !!! Ne ayrıcalığımız kalacak yani

csll

csll

Üye
Gene sarartıyor fotoğrafları açıkçası pek bi fark göremiyorum beta ve Nokia camera arasında wpnin kendi kamera uygulaması daha iyi bence Nokia camera dan

Hesap makinası ile gönderildi.

adanalı1

adanalı1

Üye
Nokıa kamerada iddialıda . Adam gıbı bır kamera uygulaması bıle yok del ediyorlar adamı . lumıa 1020 ye koskoca kamerayı koymuslar ama 3 seceneklı boyutlarla fotograf cekıyosun . 808 de bıle daha fazla secenek var . hiç bişey anlamadım ..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Profesyonel ayarlara sahip Nokia Kamerayı da beğenmiyorsunuz ya helal olsun size.
L920 Nokia Kamera ile yeni çektiğim iki resmi paylaşayım istedim.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

csll

csll

Üye
Profesyonel ayarlara sahip Nokia Kamerayı da beğenmiyorsunuz ya helal olsun size.
L920 Nokia Kamera ile yeni çektiğim iki resmi paylaşayım istedim.

Ben profesyonel çekimin ne olduğunu nasıl yapıldığını bilmiyorum ben basıp çekenlerdenim direk ve Nokia camera bu konuda çok başarısız şu sıralar işlerken fotoğrafları sarartması benim için bi problemdir ama profesyonel kullanmak isteyenler için çok iyi bi uygulama

Hesap makinası ile gönderildi.

Son düzenleme:
adanalı1

adanalı1

Üye
yakın cekımlere dıyecek laf yokda uzak cekımler ıyı degıl

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Elinizde akıllı telefon var. İnanın Nokia kameranın menüsü çok basit. Elinizdeki telefonun diğer ayarlarını yapabilen herkes kamerayı da rahat kullanır.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
yakın cekımlere dıyecek laf yokda uzak cekımler ıyı degıl
Otomatik ayar dışında 10 numara program. Uzak Çekimlerde de çok iyi işler çıkartıyor. Mühim olan otomatik ayarlarda çekebilmek ama haklısınız o konuda. Her an insan ayar yapamaz. 1520de başarılı işler çıkartıyor otomatik ayarlar ama.

• Beğen
Tepkiler: adanalı1
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
920'nin kamerası Nokia camera uygulamasında hiç bir zaman şikayet ettirmedi.Akıllı bir telefonda en iddalı en başarılı kameralar şüphesiz ki Nokia Lumia'larda

dakamon

dakamon

Üye
Güzel bir uygulama ama hala eksileri var zamanla düzelteceklerdir. Daha kullanışlı hale getirirler. Millet 820 kamerasını çok eleştirirdi ama nokia camera ile çok güzel fotolar çekerdim ve o uygulamayla çektiğim bi kaç fotoğrafı koyduğumda siteye çok şaşıranlar olmuştu :) Uygulama iyi cyan gelsinde en son halini bir görelim :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Elinizde akıllı telefon var. İnanın Nokia kameranın menüsü çok basit. Elinizdeki telefonun diğer ayarlarını yapabilen herkes kamerayı da rahat kullanır.

Bir resmi çekicez diye illa özel ayarlara girmemiz mi gerekiyor yani?Nokıa'nın şuanlık csll hocanında dediği gibi bas-çek denilen şekilde çekilen fotoğraflar istenilen sonucu vermiyor.Zoom yapılıncada görüntü bozuluyor bunada çare bulunması gerekiyor mesela.Ama tabikide o özelliklerin verilmesi kullanım kolaylığı gayet iyi ama çoğu kişi onları kullanmıyor hocam ve bazıları ise eminim ki hiç umursamıyor onların olup olmadığını o yüzden Nokıa kamerada şu işi düzeltmesi gerekiyor bir an önce reklam yapacağına

adanalı1

adanalı1

Üye
benım aklıma en cok takılan fotograf boyutlandırma secenegı. 808 purewiev de daha fazla boyutlandırma secenegı var dı 1020 de ben 3 secenek görebıldım . buda bence buyuk bir boşluk .daha fazlasecenek olsa daha ıyıydı sanırım .

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Evet istemek hakkınız. Ben nokia kameranın otomatik ayarlarında da çok güzel resimler çektiğini düşündüğüm için farklı görüyorum sanırım. Resme zoom yapınca bulanıklaşma hemen her makinede olur sadece 1 sn daha beklersen resim kendiliğinden yeniden netleşiyor. O da telefonun ekranındaki piksellere göre yeniden renklendirme boyutlandırma vs. yapmasından kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Çünkü bende öyle. 1 saniye içinde netleşiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşımız da belirtmiş bu testler LUMİA BLACK yüklü Lumia 525'le yapılmış. En iyi fark Lumia Black ve Lumia Cyan yüklü karşılaştırmada anlaşılır. Zaten Nokia da yaptığı açıklamada Lumia Cyan yüklü olmayan cihazlarda her iki uygulamanın da tam performans vermediğini belirtti.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ms kamerayı hiç denedinizmi

Çırak ile gönderildi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Amber güncellemesi yüklüyken Nokia Camera uygulamasını indirdiğimizde,uygulamanın altındaki notta en iyi sonuçlar için Lumia Black güncellemesi gerekir yazıyodu,sonra black güncellemesi geldi biraz düzelme oldu şimdide daha iyi sonuçlar için CYAN güncellemesi bekleniyor,ya var ya bu kadar saçmalık olmaz,kamera da bile işini tam yapamıyo

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve adanalı1
adanalı1

adanalı1

Üye
Amber güncellemesi yüklüyken Nokia Camera uygulamasını indirdiğimizde,uygulamanın altındaki notta en iyi sonuçlar için Lumia Black güncellemesi gerekir yazıyodu,sonra black güncellemesi geldi biraz düzelme oldu şimdide daha iyi sonuçlar için CYAN güncellemesi bekleniyor,ya var ya bu kadar saçmalık olmaz,kamera da bile işini tam yapamıyo
:bira::alkis

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Şöyle bir şey var ki her telefon firması güncelleme yayınladığında kamera iyileştirmesi içerir. Güncellemenin özelliklerini okuduğunuzda hepsinde yazar, çok normal yani böyle bir şey. Hatta her güncellemede iyiye gitmesi iyidir çünkü dijital kameralar hiç bir zaman gerçek görüntü vermez. Teknoloji de hep ilerlediği için güncellemeler iyidir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt