Minion Rush artık oynanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Minion Rush artık oynanmıyor
Güncelleme gelsin diye ağlıyorduk oyun yorumları "güncellemeee :((" 1 yıldız şekilindeydi bugün güncellemesi geldi yükledim daha ana menüsünde kasma vardı oyun oynanmadı bile 2 saniye koşuyor 3 saniye duruyor. Çin malı S4 e yüklemiştim bu oyunu onda da aynı şey olmuştu lumia820 de nasıl oluyor anlamıyorum hafıza kartımda class4 16gb

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
L520 kasma yok ?

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

ErenMSC

Üye
Oyunda kasma var arada sırada

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Hö? Hocam güncellemesini yaptın mı ? Elmalar sahil ana menü değişiklikleri var mı ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

m542tf

m542tf

Üye
L1520 sıfır kasma güncelleme yaptım.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
csll

csll

Üye
Bende kasma yok hafıza kartınız class 4 eğer karta kurduysanız kasar

Hesap makinası ile gönderildi.

sefaturut

Üye
16 gb class 10 lumia 1320 güncelleme sonrası ciddi kasma sorunu yaşıyorum. Açılışta çok yavaşladı

Krnl386

Krnl386

Üye
Az önce ben de e guncelledim, deli gibi kasıyordu. Fakat biraz oynadıkça sorun düzeldi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oyun aşırı derecede kasma yapıyor. Hele birde oyun içi güncellemesi wifii ile bir saatte yapamadım. (clas 10 - 32 gb kart).
Oyun açılış süresi çok uzun. Kesinlikle bir güncelleme daha şart

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende oyun yoktu sıkılıp silmiştim güncellendi denilince tekrar indirdim, hiç kasmadı gayet de güzel oynanıyor şu anda. Paralarım da geri geldi, oh mis :alkis

TurboCall

TurboCall

Üye
16 gb class 10 kartım var 520 de hiç kasma yaşamıyorum (95mbs okuma 30mbs yazma)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende windows 8.1 laptopta oynuyorum telefonda kasıyor. Güncellemeyi çok geç yaptı

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
Rainesto

Rainesto

Üye
620 de hafif kasmalar var oynarken

Emip

Emip

Üye
uygulamada sorun olabilir öyleyse düzeltirler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
optimizasyonu en kötü oyunlardan

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Kızmayın ama millet somada can derdinde siz burada minion rush.arkadaşlar bence bugün böyle paylaşımlar yapmayalım.ayıp ayıp.

Nokia Lumia 820 ile gönderdim.

Üst Alt